Σάλος με ακυκλοφόρητο ΒΙΝΤΕΟ από κινητό από το Survivor – Δείτε τι έκαναν Μαρτίκας-Βρισηίδα

Σάλος με ακυκλοφόρητο ΒΙΝΤΕΟ από κινητό από το Survivor – Δείτε τι έκαναν Μαρτίκας-Βρισηίδα

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κινητό και δείχνει μία άγνωστη σκηνή από το φετινό ριάλιτι. Τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο; Το βίντεο βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Πρώτη φορά βλέπουμε παίκτες του Survivor να βγάζει τη δημοσιότητα backstage video μετά από κάποιον αγώνα στο ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ και μας έκανε μεγάλη εντύπωση

Εννοείται ότι δεν κατηγορούμε κανέναν απλά μας φάνηκε περίεργο πώς ένα τέτοιο βίντεο βρέθηκε στα χέρια ή μάλλον στο κινητό του Σπύρου Μαρτίκα.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ;

Φυσικά όσοι εμπλέκονται στο βίντεο και πρόκειται να τους δείτε παρακάτω δεν δεν παρανομούν πουθενά σε σχέση με τους κανόνες της παραγωγής ενώ πως όλοι καταλαβαίνουμε το βίντεο πρέπει να ήρθε στα χέρια του φαρμακοποιού από την ίδια την παραγωγή.

Στο συγκεκριμένο βίντεο το οποίο ανάρτησε σε Story στο instagram ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι ακούγεται η φωνή μιας Ελληνίδας η οποία κρατάει το κινητό και βιντεοσκοπεί το Σπύρο και τη Βρισηίδα έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Κάπου εκεί κοντά βέβαια ακούγεται η φωνή της Ασημίνας ενώ από ότι καταλαβαίνουμε το βίντεο είναι λίγα εικοσιτετράωρα πριν την αποχώρηση του Σπύρου από το Survivor.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια καλύτερα να δείτε και εσείς το βίντεο το οποίο ανέβασε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή: tvfreaks.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ