Γουάντα Νάρα: Στήνεται στον τοίχο με διάφανο c-throu, φαίνεται το στήθoς και βγάζει selfie για… υπογλώσσια! (pics)

Γουάντα Νάρα: Στήνεται στον τοίχο με διάφανο c-throu, φαίνεται το στήθoς και βγάζει selfie για… υπογλώσσια! (pics)

«Τρέλανέ» μας Γουάντα Νάρα!

Δύο διατροφές παίρνει η Wanda Nara για τα πέντε παιδιά που έχει, τρία με τον Μάξι Λόπεζ και δύο με τον Μάουρο Ικάρντι με τον οποίον χώρισαν πριν από περίπου ένα μήνα!

Η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε το χωρισμό της μέσω Instagram και ευθύς αμέσως ανέλαβε κριτής στο ριάλιτι Show μεταμφιέσεων, the masked Singer και φυσικά καταφέρνει και κλέβει τις εντυπώσεις τόσο από τις μάσκες όσο και από τους υπόλοιπους κριτές!

Η Wanda Nara δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες και ιστορίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων και δίνει spoiler όχι για το ποιος είναι πίσω από τη μάσκα αλλά για τα ρούχα που φοράει. Έτσι ξέρεις αν θα πρέπει να σταθείς μπροστά στο δέκτη της τηλεόρασης και να την παρακολουθήσεις στο επόμενο επεισόδιο!

Βέβαια με τα περισσότερα ρούχα που φοράει η Γουάντα Νάρα ή καλύτερα για αυτά που δεν φοράει είναι για να το δεις και κατά την προβολή στην τηλεόραση αλλά να κάνεις και μία δύο επαναλήψεις On Demand.

Παράλληλα ετοιμάζει τη νέα της συλλογή με μαγιό για το καλοκαίρι 2023 και φροντίζει και από αυτά να μας δίνει φωτογραφίες και υλικό για να έχουμε να συζητάμε.

Φάτε μάτια ψάρια.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ