Καλό Μεσημεράκι: Τέλος η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά – Ποια θα την αντικαταστήσει

Καλό Μεσημεράκι: Τέλος η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά – Ποια θα την αντικαταστήσει

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο

Την τελευταία του σεζόν στον ΣΚΑΪ διανύει, όπως φαίνεται, ο Νίκος Μουτσινάς.

Τον Ιούνιο θα πέσουν οι τίτλοι τέλους για το «Καλό Μεσημεράκι» και η αγαπημένη εκπομπή θα αποτελέσει παρελθόν μετά από τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παρουσιαστής και το κανάλι του Φαλήρου θα οδηγηθούν σε λύση της συνεργασίας τους, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τη ζώνη 3-5.

Διαβάστε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Καλεσμένη αποκάλυψε στην εκπομπή του ότι πέθανε η μητέρα της

Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει σε άλλη ζώνη, αν και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να «μετακομίσει» στη βραδινή ζώνη και να αναλάβει την παρουσίαση κάποιας late night εκπομπής ή κάποιου σόου.

Όσο για το ποιος θα τον αντικαταστήσει; Στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ ψιθυρίζεται ότι το «Καλό Μεσημεράκι» θα αντικατασταθεί με ενημερωτική εκπομπή.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε on air ότι «φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά» και σόκαρε άπαντες.

«Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση. Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη», είπε αρχικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής του και πρόσθεσε:

«Τώρα άνευ πλάκας, να μιλήσουμε και ειλικρινά δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, είναι 5 χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ