Βίκυ Καγιά… από άλλον πλανήτη: Το floral μίνι φόρεμα και τα δίμετρα πόδια της! (pics)

Βίκυ Καγιά… από άλλον πλανήτη: Το floral μίνι φόρεμα και τα δίμετρα πόδια της! (pics)

Εντυπωσιακή για μία ακόμα φορά η Βίκυ Καγιά... καθηλώνει με τις φωτογραφίες της!

Η 44χρονη Βίκυ Καγιά αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και εκτός από γνώστης της μόδας έχει αρχίσει να γίνεται και απαραίτητη στο αντρικό κοινό.

Το νούμερο 1 του Ελληνικού GNTM,  μπορεί αυτή τη χρονιά να έχει ακούσει τα εξ αμάξης για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ριάλιτι μοντέλων του Star,  έχει καταφέρει όμως να γυρίσει τις αρνητικές κριτικές ανάποδα μαζί βέβαια με την υπόλοιπη ομάδα και να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό κάθε βράδυ  όπου παίζει το ριάλιτι στην τηλεόραση.

Η Βίκυ Καγιά άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά ενώ το πανέμορφο μοντέλο το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για την γνωστή εταιρία αναψυκτικών.

Το 1997, σε ηλικία μόλις 19 ετών, έγινε το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης της Tottis-Bingo ενώ την ίδια χρονιά αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το μόντελινγκ, γι’ αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της.

Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά όπως Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα.

Το 2006 βραβεύτηκε ως το καλύτερο μοντέλο της χρονιάς για το 2005.

Φυσικά οι κριτικές που ακούει για το GNTM και την επιστροφή της, είναι πάρα πολλές ίσως να φέρει και ευθύνη για το κακό ξεκίνημα που έκανε το παιχνίδι, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι είναι μία ιέρεια της Ελληνικής μόδας και μπορεί ακόμα και στην ηλικία των 44  να καθηλώνει με τις εμφανίσεις της.

Η ίδια όπως θα δείτε παρακάτω ανάρτησε μερικές φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στο οποίο πραγματικά αναστάτωσε τόσο με την στυλιστική επιλογή της πολύ περισσότερο όμως με τα δίμετρα πόδια της τα οποία τα άπλωσε μπροστά από το φωτογραφικό φακό και ζάλισε κόσμο

Απολαύστε τη μοναδική fashion expert του GNTM:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ