Η Βίκυ Κάβουρα μας… ξεσήκωσε τη διάθεση! (pics)

Η Βίκυ Κάβουρα μας… ξεσήκωσε τη διάθεση! (pics)

Απλά... δεν υπάρχει - Η Βίκυ Κάβουρα θα σου φτιάξει τη μέρα!

Η πανέμορφη ξανθιά ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και εκθαμβωτικές αιθέριες υπάρξεις της ελληνικής τηλεόρασης αφού διαθέτει σώμα αλαβάστρινο και αγγελικό πρόσωπο το οποίο δεν γίνεται να σε αφήσει «ασυγκίνητο».

Η Βίκυ Κάβουρα αποτελεί μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που σε κάθε της βήμα έχει στραμμένη την προσοχή όλων επάνω της τόσο μέσα από την τηλεόραση όπου την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε πολύ επιτυχημένες καθημερινές δραματικές και κωμικές σειρές, αλλά και μέσα από τα social media όπου έχει καταφέρει να τρελάνει τους πάντες με τις εμφανίσεις της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή καταφέρνει και ανεβάζει για μια ακόμα φορά την θερμοκρασία στα ύψη, απλά αυτή την φορά δεν το κάνει με κάποιο από τα μαγιό της εταιρείας της, αλλά με έναν άλλον τρόπο πολύ πιο εντυπωσιακό κατά την γνώμη μας.

Αυτή την φορά «έκαψε» το instagram με την θηλυκότητα της με την πανέμορφη ηθοποιό να εντυπωσιάζει με την ομορφιά της . Η ίδια ανάρτησε μερικές φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο instagram όπου μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και έκανε τους θαυμαστές της πραγματικά να παραμιλάνε μαζί της.

Η ίδια μάλιστα έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στην λεζάντα της ανάρτησης της

«Ανακάλυψε τη θηλυκότητα του κόκκινου και απόλαυσε για πάρα πολύ καιρό, το πάθος & τη δύναμη, που δίνει στην εμφάνισή σου!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ