Το τετ α τετ Μεντιλίμπαρ-Φορτούνη και η «ειδική οδηγία» της Δευτέρας

Το τετ α τετ Μεντιλίμπαρ-Φορτούνη και η «ειδική οδηγία» της Δευτέρας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε ξεχωριστά με τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Και…

Φορτσάτος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό. Και αν η καλή μέρα φαίνεται όντως από το πρωί; Τότε οι φύλακες στον Ρέντη θα έχουν να λένε για την χθεσινή πρώτη του Ισπανού στο ερυθρόλευκο αθλητικό κέντρο. Ήταν προγραμματισμένη για τις έντεκα η προπόνηση. Εμφανίστηκε ο 63χρονος από τις εννέα μαζί με τους δύο συνεργάτες του. Και δεν έδειξε διάθεση να χάσει ούτε… δευτερόλεπτο.

Είπε πολλά στην χθεσινή του πρώτη, όπως τα κατέγραψε to10.gr. Αξίζει όμως να σταθεί κάποιος σε μια σειρά από λεπτομέρειες. Με πρώτη και καλύτερη το ξεχωριστό τετ α τετ που θέλησε να έχει ο Ισπανός με τον Κώστα Φορτούνη. Είναι ο αρχηγός. Είναι μακράν και ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής σε αυτή τη φετινή αγωνιστική εκδοχή. Διόλου παράξενο λοιπόν ότι ο προπονητής θέλησε να μιλήσει μαζί του ξεχωριστά και για τις δύο αυτές «εκδοχές» του.

Εντύπωση προκάλεσε στους ποδοσφαιριστές ο Μεντιλίμπαρ και με δύο επιλογές του. Πρώτα από όλα χθες ζήτησε από όλους να είναι στο γήπεδο για την προπόνηση. Και εκείνους που θα ακολουθούσαν κανονικά το πρόγραμμα και τους άλλους που έχοντας παίξει το Σάββατο με τον ΟΦΗ, προφανώς και θα ακολουθούσαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η εξήγηση του; «Θέλω όσοι δεν κάνετε προπόνηση, να την παρακολουθήσετε για να αφομοιώσετε μια σειρά από δεδομένα που θα αποτελούν μόνιμα ζητούμενα» είπε.

Και όπως φαίνεται θεωρεί κλειδί αυτού του… είδους το φροντιστήριο. Εξ ου και από χθες ειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές ότι σήμερα το πρωί ως επί το πλείστον τα περισσότερα θα συμβούν μπροστά από το βίντεο. Οι συνεργάτες του είχαν ήδη επιλέξει μια σειρά από στιγμιότυπα αγώνων της Φερεντσβάρος που τη Πέμπτη έρχεται στο «Καραϊσκάκης». Κυρίως όμως είχαν έτοιμα μια σειρά από στιγμιότυπα από αγώνες των προηγούμενων ομάδων του Μεντιλίμπαρ. «Εικόνες» από την τακτική τους συμπεριφορά και από τον τρόπο εκτέλεσης βασικών οδηγιών που ο Ισπανός δίνει σε όλες τις ομάδες τους.

Δεν υπάρχει χρόνος στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει χρόνος για να γίνει δουλειά σε «βάθος». Πρέπει όλα να συμβούν πολύ γρήγορα καθώς από την Πέμπτη (Φερεντσβάρος) και μέσα σε ένα δεκαήμερο οι Ερυθρόλευκοι παίζουν μάλλον τα ρέστα τους στο Conference League (μια Πέμπτη μετά είναι η ρεβάνς στη Βουδαπέστη) και έχουν και τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός, κεκλεισμένων) για το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ