Η Ιωάννα Μαλέσκου και το σταυροπόδι… κόλαση! (pic)

Η Ιωάννα Μαλέσκου και το σταυροπόδι… κόλαση! (pic)

Πιο σέξι από ποτέ με την εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα της η Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια από τις παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης που πλήρωσαν το μάρμαρο της ανυπαρξίας μερικών στελεχών του ΣΚΑΪ, αφού σε εκείνη χρεώθηκαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή της.

Η πραγματικότητα της τηλεόρασης σχεδόν πάντα είναι διαφορετική από αυτή που φαίνεται και όπως έχουμε δει και στο παρελθόν αλλά βλέπουμε και τώρα στο παρών, όταν μια παρουσιάστρια δεν έχει από πίσω της ένα δυνατό επιτελείο να την βοηθάει είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποτύχει.

Το βλέπουμε και φέτος στον ΣΚΑΪ, στον οποίο παρότι έκαναν μια τεράστια κίνηση και έφεραν την Φαίη Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου, το αποτέλεσμα δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που θα ήθελε το κανάλι.

Το έχουμε ξαναδεί όμως και στο παρελθόν, πολύ πριν η Κατερίνα Καινούργιου γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της πρωινής ζώνης.

Σίγουρα και οι παρουσιάστριες κάνουν λάθη και αυτό θα συνεχίζει να συμβαίνει πάντα. Το θέμα είναι όμως να το έχουν καταλάβει τόσο οι ίδιες όσο και τα κανάλια που παρουσιάζουν εκπομπές χαμηλής τηλεθέασης, αφού οι από πίσω από τις κάμερες είναι εκείνοι που δεν κάνουν καλά την δουλεία τους.

Βέβαια και η Μαλέσκου θα κριθεί στο μέλλον και μάλιστα θα κριθεί στην δεύτερη δουλειά που κάποια στιγμή θα πιάσει σε ένα άλλο κανάλι. Αν το κανάλι δεν την βοηθήσει ουσιαστικά τότε και εκείνη θα χαθεί.

Μέχρι τότε βέβαια εκείνη κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να τραβάει τα βλέμματα όλων πάνω της και ο μόνος τρόπος να το κάνει την δεδομένη στιγμή είναι τα social media.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το αποτέλεσμα αυτού που βλέπουμε απο εκείνη είναι εντυπωσιακό με την ίδια μάλιστα να στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Δείτε την εκπληκτική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ