Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Θέλω να τσιρίξω, είναι ασύλληπτο» (vid)

Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Θέλω να τσιρίξω, είναι ασύλληπτο» (vid)

Τι συνέβη;

Με αφορμή τη νέα συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα, το πρωί της Παρασκευής, η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια αιχμηρή πλην σαφέστατη τοποθέτηση στον αέρα της εκπομπής της, «Πάμε Δανάη» στο MEGA.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων από τη Ράνια Τζίμα, η Δανάη Μπάρκα πήρε τον λόγο και ξέσπασε…

«Να τσιρίξω θέλω! Τα λέει υπέροχα, έχει απόλυτο δίκιο, πιστεύω ότι ακόμα και αν θεωρούμε ότι εξελισσόμαστε αυτά τα στερεότυπα είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στις φλέβες των απόψεων και των μυαλών που υπάρχουν γύρω μας που δεν ξεριζώνονται εύκολα. Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες την κακοποίηση την λεκτική και το bullying που λαμβάνουμε, δεν το έχουν πάρει αντίστοιχα αγόρια» είπε αρχικά.

«Δηλαδή αν ένα αγόρι ξαφνικά αύριο είναι πρωταγωνιστής σε ένα σίριαλ θα πουν ‘αχ, ωραία τα λέει’. Αν όμως ένα κορίτσι είναι πρωταγωνίστρια σε ένα σίριαλ, σίγουρα θα υπάρχουν σχόλια του τύπου ‘το κορίτσι του σεναριογράφου’. Δεν λέω ότι θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για τους άνδρες, αλίμονο. Λέω ότι δεν θα έπρεπε να κάνουμε αυτό για κανέναν» συμπλήρωσε.

«Δεν είναι μόνο για την δουλειά, είναι για τα πάντα! Ακόμα και για τα σώματα. Έχετε δει τι bullying περνάει μια κοπέλα με ένα πιο ιδιαίτερο σώμα από ότι ένας άνδρας; Αν ένας άνδρας βγει σε μια παραλία και δεν έχει το τέλειο κορμί δεν θα πει κανείς τίποτα, ίσα ίσα. Θα είναι δίπλα του μια ωραία κοπέλα, θα γελάνε, θα, θα, θα. Αν όμως ένα κορίτσι βγει και δεν έχει το τέλειο σώμα, ξέρεις τι συμβαίνει; Είναι ασύλληπτο» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ