Φωτιά και λάβρα η Μαρία Πεδράθα του La Casa de Papel: Ποζάρει γυμνή στο Instagram και ο ανδρικός πληθυσμός «παραληρεί»

Φωτιά και λάβρα η Μαρία Πεδράθα του La Casa de Papel: Ποζάρει γυμνή στο Instagram και ο ανδρικός πληθυσμός «παραληρεί»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 26χρονη Ισπανίδα δημοσιεύει καυτές φωτογραφίες της.

Η Μαρία Πεδράθα που έγινε γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές La casa de papel, Elite και Toy Boy, δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους followers της στο Instagram να ξεπερνούν τους 11 εκατομμύρια.

Η Ισπανίδα ηθοποιός μάλιστα, δεν διστάζει να δημοσιεύει και πιο προκλητικές πόζες. Ωστόσο, δύο νέες φωτογραφίες που ανέβασε τις προάλλες στο Instagram, έκαναν αρκετούς θαυμαστές της να απορήσουν.

Διαβάστε επίσης: «Σεισμός» στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Υπό έρευνα Ανιέλι και Νέντβεντ για ύποπτες συναλλαγές στη Γιουβέντους

Η 26χρονη ποζάρει γυμνή σε μία πισίνα, όμως το πρόσωπό της φαίνεται αρκετά αλλαγμένο. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για κάποια επεξεργασία εικόνας μέσω photoshop, η συγκεκριμένη εικόνα πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μπορεί το «La Casa de Papel» να ανέδειξε ως πιο σέξι γυναίκα την Ursula Corbero, ωστόσο δεν είναι λίγοι όσοι ψηφίζουν τη Μαρία Πεδράθα.

Η ηθοποιός μετά την επιτυχία της σειράς του Netflix εργάζεται ασταμάτητα σε πολλά πρότζεκτ εντός και εκτός Ισπανίας. Αυτό το διάστημα ξεκουράζεται και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Στον λογαριασμό της στο Instagram είχε ανεβάσει πριν μερικές εβδομάδες πολλές φωτογραφίες και από την Ίμπιζα, ωστόσο αυτές που ξεχώρισαν στους διαδικτυακούς της φίλους, ήταν εκείνες που κάνει τόπλες ηλιοθεραπεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ