Βίκυ Καγιά: Η πρώτη αντίδρασή της μετά τις αποκαλύψεις για bullying στο GNTM

Βίκυ Καγιά: Η πρώτη αντίδρασή της μετά τις αποκαλύψεις για bullying στο GNTM

Τι απαντά η παρουσιάστρια στους ισχυρισμούς της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Το δικό της σχόλιο στις αποκαλύψεις – φωτιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έκανε η Βίκυ Καγιά.

Το γνωστό μοντέλο, τις προηγούμενες ημέρες, σε podcast εξομολογήθηκε ότι την περίοδο που βρισκόταν στο GNTM δεχόταν bullying.

Σήμερα, η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας μιλώντας στις κάμερες ξεκαθάρισε ότι δεν κατάλαβε ποτέ κάτι και τόνισε ότι δεν πάει κάπου το μυαλό της.

Διαβάστε επίσης: Γκρέμισαν το ΟΑΚΑ ο θρυλικός 50Cent και ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Εικόνες και βίντεο

«Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος»
«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει bullying στην Ηλιάνα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί… Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου…».

Αναφορικά με τους Ράδιο Αρβύλα και τη σάτιρα που είχαν κάνει για το GNTM, η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Το “θα σκότωνες τη μάνα σου” είναι το ίδιο με την τρίχα; Εντάξει, έχουν πλάκα τι να πω; Η σάτιρα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι κάτι που κάποιες φορές ξεπερνά τα όρια, άλλες φορές δεν τα ξεπερνάει. Ο καθένας κάνει αυτό που καταλαβαίνει παιδιά…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ