Κάιλι Τζένερ: Βάζει μαγιό με κοψίματα και κόβει την ανάσα

Κάιλι Τζένερ: Βάζει μαγιό με κοψίματα και κόβει την ανάσα

Απολαύστε την...

Της έχουμε σούρει πολλά, την έχουμε θέσει επί των τύπων των ήλων, αλλά οφείλουμε να της δώσουμε τουλάχιστον αυτό το credit: έχει κορμάρα.

Όχι από αυτά τα κορμιά τα πολύ αδύνατα που τα βλέπεις και λες μπράβο, αλλά μέσα σου σκέφτεσαι ότι είναι κρίμα να μην μπορεί να χαρεί το φαγητό. Η Κάιλι είναι από τα κορμιά που τα βλέπεις και τα χαίρεσαι ειλικρινά. Σου γεμίζουν το μάτι και την ψυχή.

Και το φετινό καλοκαίρι, το καλοκαίρι της ενηλικίωσης και της σωματικής ωρίμανσης, η Κάιλι προσέφερε πολλές φορές την ευχαρίστηση στους θαυμαστές της να την δουν με μαγιό.

Εννοείται πως δεν θα μπορούσε να απέχει από τη μόδα και όλα τα μαγιό που είχε το φετινό καλοκαίρι ήταν με κοψίματα. Ο λόγος προφανής: δεν ήθελε να κρύψει τα oπίσθια της για τα οποία είναι περήφανη και τα οποία έχει περιποιηθεί ο πλαστικός.

Οπότε στο προφίλ της στο Instagram ανάρτησε νέες φωτογραφίες από την πίσω πλευρά, καθώς έχει βγει από την πισίνα και στεγνώνει, με πολλούς να λένε ότι έκανε photoshop στη φωτογραφία για να δείχνουν τέλεια τα οπίσθια της.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα ενοχλήσει πολλούς.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ