Dua Lipa: Η φωτογραφία χωρίς σουτιέν που…  τα έδειξε όλα! (pics)

Dua Lipa: Η φωτογραφία χωρίς σουτιέν που… τα έδειξε όλα! (pics)

Η Dua Lipa στην πιο σέξι φωτογραφία της ημέρας!

Πριν μία εικοσαετία, Ίσως και λίγο καταξιωμένο μοντέλο να κάνεις γuμvή φωτογράφιση. Δεν υπήρχε περίπτωση να ανήκεις στα σούπερ μόντελς αν δεν έχεις ποζάρει τουλάχιστον μία φορά όπως σε γέννησε η μαμά σου.

Οι φωτογραφίες αυτές ήταν υπό την επιμέλεια πολύ γνωστών φωτογράφων και περιοδικών και το αποτέλεσμα ήταν ι άκρως επαγγελματικό.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ δεν φοράει κοστούμια, δεν έχει social, δεν είναι… social, είναι old school, κρυστάλλινος και κυρίως, προπονητής

Επειδή όμως εμάς μας αρέσει το μας αρέσει το ερασιτεχνικό πάλι καλά που έχουμε το instagram και οι διάσημοι αναλαμβάνουν μόνοι τους το τι και πως θα μας δείξουν. Συχνά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Dua Lipa.

Το future nostalgia της Dua Lipa ήταν ένα καταπληκτικό άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε το Μάρτη του 2020, με μία μίξη ήχων από το τέλος της δεκαετίας του 70 του 80 και του 90. Πέντε τραγούδια από αυτό το άλμπουμ κυκλοφόρησαν σε single και έσπασαν κυριολεκτικά τα charts.

Νοσταλγικό ξεκάθαρα το μουσικό στυλ, το future nostalgia ήταν ένα άλμπουμ το οποίο και θα μπορούσε να έχει βγει σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή τα τελευταία 20 χρόνια. Το λάτρεψαν όλες οι ηλικίες. Τόσο οι νεολαία όσο και οι 40+ που βρήκαν σε αυτό ακούσματα άλλων δεκαετιών.

Η Dua Lipa παράλληλα προγραμμάτιζε και παγκόσμια περιοδεία, η οποία εξαιτίας της πανδημίας ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη!

Για την ακρίβεια είχε σταματήσει,αλλά το τελευταίο διάστημα η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται ήδη σε περιοδεία!

Η Αλβανιδοβρετανή τραγουδίστρια γιόρτασε στο instagram με μερικές φωτογραφίες τα δύο χρόνια από την κυκλοφορία του future nostalgia και η φωτογραφία που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια ήταν ξεκάθαρα αυτή όπου φορώντας μόνο ένα τοπάκι και χωρίς σουτιέν έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα το χορό.

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε ακριβώς την ευχαρίστηση του προσέφερε στη Ντουα Λίπα η μουσική πρόβα!

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ