Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μας… χάζεψε – Τα οπίσθιά της σε κοινή θέα! (vid)

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μας… χάζεψε – Τα οπίσθιά της σε κοινή θέα! (vid)

Ακόμα και οι φανατικοί θαυμαστές της Μάγκυ Χαραλαμπίδου έμειναν με το στόμα ανοικτό

Αδιαμφησβήτητα η ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί ότι είναι η ελληνική version της παγκοσμίου φήμης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν.

Η αλήθεια είναι ότι όταν η δικιά μας Μάγκυ χάζευε κόσμο και κοσμάκη με τις ζουμερές καμπύλες της Κιμ Καρντάσιαν ήταν μια άγνωστη βοηθός της Πάρις Χίλτον που έκανε ότι της ζητούσε η πλούσια κληρονόμος.

Εδώ και δεκαετίες η 55αρα πλέον Μάγκυ έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τα κάλλη της και με τα εξώφυλλα στα περιοδικά των προηγούμενων δεκαετιών, ενώ τώρα τρελαίνει κόσμο μέσα από τα social media.

Η γυναίκα αυτή κάνει ότι περνάει από το χέρι της και απ’ όλα τα σημεία του σώματος της για να έχει χαρούμενους τους φανατικούς της θαυμαστές αλλά και ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό.

Οι φωτογραφίες της προκαλούν σχεδόν πάντα πανζουρλισμό και όλοι αναρωτιούνται πως γίνεται 5 χρόνια πριν πατήσει τα 60 να είναι τόσο εντυπωσιακή όπως ήταν πριν 20 και 30 χρόνια.

Ειδικά όταν η Μάγκυ έχει κέφια τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι το Instagram θα έχει πρόβλημα, όπως ακριβώς δημιούργησε με αυτό το βίντεο που θα δείτε εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ