Το πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου περιέχει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! (pics+vids)

Το πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου περιέχει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! (pics+vids)

Το τουρνουά στην Ισπανία με τη συμμετοχή των τριών ελληνικών ομάδων, που έχει ως στόχο προβάλει τα μελλοντικά αστέρια του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές ποδοσφαιριστές εμπειρίες θα έχουν οι παίκτες των Κ19 του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα, με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού και τους δύο Δικεφάλους να συμμετέχουν στο Al Abtal International Friendly Cup.

Ένα διεθνές τουρνουά, το οποίο πραγματοποιείται στην Καταλονία και διεξάγεται υπό την του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο έχει ως στόχο να προβάλει τα μελλοντικά αστέρια του διεθνούς ποδοσφαίρου και να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν. Μια σημαντική πρωτοβουλία, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Τι βλέπουν οι μπουκ για το ντέρμπι «αιωνίων» και ο ρόλος του +10 (pics)

Στο τουρνουά, το οποίο πραγματοποιείται για τρίτη σεζόν, συμμετέχουν 16 ομάδες από την Ευρώπη, αλλά και δύο ομάδες επιλέκτων από τη Σαουδική Αραβία, οι Green Future Falcons και οι White Future Falcons. Συγκεκριμένα, εκτός από τις δύο αραβικές ομάδες, που προαναφέραμε, αλλά και τις ελληνικές, συμμετέχουν επίσης οι Μονακό, Αούστρια Βιέννης, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γκενκ, Νιούκαστλ, Μαρσέιγ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ερυθρός Αστέρας, Σλάβια Πράγας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη το πρώτο του παιχνίδι στον θεσμό, με τους Ερυθρόλευκους πριν από λίγες ημέρες να ταξιδέψουν στην Ταραγόνα και να κερδίζουν στην πρεμιέρα των ομίλων τους White Future Falcons με 4-0. Τα γκολ για την ομάδα του Συλαΐδόπουλου πέτυχαν οι Τσέλα (39’), Μουζακίτης (55’), Παπακανέλλος (73’) και Πετρόπουλος (79’). Επόμενος αντίπαλος για τους Πειραιώτες οι Green Future Falcons, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 23 Νοεμβρίου. Στα άλλα δύο ματς των ομίλων, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στις 14/12 και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 05/04.

Σήμερα, ρίχνεται στη μάχη η ΑΕΚ, η οποία στις 17:00 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τους Green Future Falcons για τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν επίσης οι Ρεάλ Μαδρίτης (θα παίξει με την ΑΕΚ την 1/12) Μαρσέιγ (με ΑΕΚ στις 11/1/2023) Γκενκ (με ΑΕΚ στις 15/2/2023) και White Future Falcons (με ΑΕΚ στις 8/3/2023).

Οσον αφορά στον ΠΑΟΚ, οι Ασπρόμαυροι βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Αούστρια Βιέννης, Νιούκαστλ, Βιγιαρεάλ, αλλά και με τους White Future Falcons και Green Future Falcons. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά στις 16/11 απέναντι στους White Future Falcons και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το παιχνίδι με το «κίτρινο υποβρύχιο» στις 21/12, η αναμέτρηση με τον βρετανικό σύλλογο στις 25/1, το ματς με τους Green Future Falcons την 1/3 και ο αγώνας με τους Αυστριακούς στις 12/4.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία προσομοίωσης επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή των τριών ελληνικών ομάδων να χαρίζει στα παιδιά μια πρωτόγνωρη εμπειρία και να αποφέρει μεγάλο όφελος, σε πολλά επίπεδα, στους συλλόγους της χώρας μας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ