Στάθης Σχίζας: Θα πήγαινε στο Survivor με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Στάθης Σχίζας: Θα πήγαινε στο Survivor με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Ο ίδιος απαντά...

Στο ενδεχόμενο να λάβουν μέρος μαζί στο Survivor αναφέρθηκαν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και η αγαπημένη του έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην πρόσφατη μετακόμισή τους αλλά και στο παιχνίδι που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο Ντόναλντ Τραμπ; – Οι χρήστες του Twitter δοκιμάζουν το νέο αλγόριθμο του Έλον Μασκ για τις ψευδείς ειδήσεις

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Δεν θα πάρω κανέναν να προτείνω τον εαυτό μου. Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να σηκώσω εγώ το τηλέφωνο για δουλειά», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια ο Στάθης Σχίζας πρόσθεσε: «Πρέπει να μετέφερα 100 κούτες με ρούχα της Αλεξάνδρας. Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor. Είμαι πολύ υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπώ πόσο μάλλον με την Αλεξάνδρα που είναι γυναίκα μου. Αν πηγαίναμε μαζί, επειδή είναι παιχνίδι επιβίωσης και πρέπει να επιβιώσεις για τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, εγώ θα κοιτούσα να επιβιώσει η Αλεξάνδρα. Θα τσακωνόταν με κάποιον, θα έμπαινα εγώ στη μέση. Νομίζω δεν θα μου έκανε καλό».

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ