Όταν η «Ματίνα Μανταρινάκι» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» πόζαρε ολόγυμνη με θέα την Ακρόπολη

Όταν η «Ματίνα Μανταρινάκι» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» πόζαρε ολόγυμνη με θέα την Ακρόπολη

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό με την φωτογραφία της

Όλοι την γνωρίσαμε ως την «Ματίνα Μανταρινάκι» απο την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 που παίζεται ακόμα και σήμερα τόσα χρόνια μετά την πρώτη σεζόν. Ο λόγος φυσικά για την ηθοποιό Καλλιρόη Μυριαγκού, η οποία έχει μείνει στην ιστορία της τηλεόρασης ως η γεροντοκόρη της σειράς του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά .

Όλα αυτά βέβαια πίσω στο μακρινό 1999, όταν η «Ματίνα Μανταρινάκι» κυνηγούσε τον επίκουρο καθηγητή της Βυζαντινολογίας Κωνσταντίνο Κατακουζηνό για να τον παντρευτεί.

Αν όμως η Κατακουζήνα όπως τον φώναζε η Ελένη Βλαχάκη, ρόλο που είχε η μοναδική Ελένη Ράντου, έβλεπε τα καμώματα της Δεσποινίδος Μανταρινάκη θα τραβούσε και τα μαλλιά της κεφαλής του.

Βλέπετε η ηθοποιός Καλλιρόη Μυριαγκού δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο που την έχει κάνει διάσημη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και για την ακρίβεια είναι πολύ πιο ρόκ και φυσικά πολύ πιο απελευθερωμένη απο την γεροντοκόρη που έπαιζε τότε.

Μάλιστα όπως θα δείτε και εσείς εδώ στην φωτογραφία που θα σας αποκαλύψουμε έχει υπάρξει ιδιαίτερα “τολμηρή” αν λάβουμε υπόψιν μας την γuμvn φωτογράφηση που έκανε το 2012 για το γνωστό περιοδικό.

Σίγουρα μετά απο αυτό που θα δείτε παρακάτω, απο εδώ και στο εξής θα βλέπετε με άλλο μάτι την «Ματίνα Μανταρινάκι»!

Δείτε την φωτογραφία της που έκανε θραύση πριν απο 10 χρόνια εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ