Το κόκκινο φόρεμα της Ελένης Χατζίδου προκαλεί… εγκεφαλικά! (pics)

Το κόκκινο φόρεμα της Ελένης Χατζίδου προκαλεί… εγκεφαλικά! (pics)

Η εμφάνιση που είχε προκαλέσει σάλο στην νυχτερινή Αθήνα

Ήταν το 2016 όταν η τραγουδίστρια και νυν παρουσιάστρια Ελένη Χατζίδου έκανε μια εμφάνιση που ακόμα και σήμερα συζητιέται! Μπορεί μόλις να είχε χωρίσει τότε από πασίγνωστο παίκτη του τελευταίου Survivor, σας έχουμε γράψει και άρθρο γι΄αυτό τον έρωτα, φαίνεται όμως πως τίποτε δεν μπορούσε να πτοήσει την πανέμορφη τραγουδίστρια.

Η πανέμορφη Ελένη Χατζίδου είχε προκαλέσει σάλο με την εμφάνιση της που πραγματικά την έδειχνε πολύ ανανεωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Οι εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές της Ελένης Χατζίδου

Όλα αυτά βέβαια χάρις στην πληθωρική παρουσία της τραγουδίστριας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Χατζίδου έχει στην καθημερινότητα της τις εντυπωσιακές εμφανίσεις απλά τότε ήταν κάτι παραπάνω προκλητική και sexy!

Οι sexy εμφανίσεις της ήταν πάντα στην καθημερινή διάταξη με το καλλίγραμμο σώμα της να γίνεται διαρκώς τροφή για πολλά όνειρα αφού δεν βλέπεις πολλές φορές τέτοιες καλλονές.

Το κόκκινο φόρεμα της τραγουδίστριας

Ήταν τότε που η τραγουδίστρια βάλθηκε να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό της παραλιακής, καθώς εμφανίστηκε ντυμένη με ένα εκπληκτικό κόκκινο φόρεμα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί των νοτίων προαστίων, προκαλώντας πολλαπλά «εγκεφαλικά».

Όπως αναφέρανε τα δημοσιεύματα τότε, μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού που βρέθηκε κοντά της έτρεξε να προμηθευτεί χάπια για την πίεση καθώς η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου ήταν σκέτος πειρασμός.

Απολαύστε την:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ