Βίντεο-φωτιά της Βυτινάρος που προκαλούν… ζάλη! Κάνει πασαρέλα με διάφανο και… (pics)

Βίντεο-φωτιά της Βυτινάρος που προκαλούν… ζάλη! Κάνει πασαρέλα με διάφανο και… (pics)

Θα σας αναστατώσει το μοντέλο… να είστε σίγουροι γι’ αυτό

H model instructor του GNTM Μαίρη Βυτινάρος, είναι διεθνές top model με έδρα το Los Angeles, καταγωγή από την Αυστραλία και την Ελλάδα και έχει κάνει μια αξιοζήλευτη καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας.

Το εντυπωσιακό όμορφο πανύψηλο μοντέλο, ξεκίνησε το modeling στα 17 της χρόνια και θεωρείται ένα από τα καλύτερα sport model, αφού τόσο το ύψος όσο και το καλλίγραμμό κορμί της έχουν κάνει να είναι μια expert του είδους.

Αν και το όνομα της γράφτηκε πρώτο απ’ όλα για την νέα κριτική επιτροπή του GNTM, η ίδια έκανε την εμφάνιση της πολύ πιο μετά και όχι ως κριτής, αλλά ως η προπονήτρια ουσιαστικά των κοριτσιών που λαμβάνουν μέρος στο φετινό ριάλιτι μοντέλων.

Έχει μαγέψει ουκ ολίγες φορές με τις εμφανίσεις που κάνει στο παιχνίδι, τόσο το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τα κορίτσια που αρκετές φορές έχουν μείνει άφωνες από αυτά που κάνει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

H model instructor του GNTM Μαίρη Βυτινάρος

Εμείς όμως ανακαλύψαμε ένα βίντεο που η ίδια η Μαίρη Βυτινάρος έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της στο instagram, με το οποίο σκορπίζει όλες εκείνες τις τυχαίες που βγαίνουν στα κανάλια και την κατηγορούν.

Άλλωστε η Μαίρη Βυτινάρος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα έδειξε ότι εκτός από εκθαμβωτική καλλονή είναι και ένα πολύ καλό παιδί!

Είναι όμως και μια κουκλάρα που στο διάβα της τα σαγόνια πέφτουν στα πατώματα. Αν δεν μας πιστεύετε μπορείτε πολύ απλά να δείτε τα παρακάτω 3 βίντεο με την ίδια να κάνει πασαρέλα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ