Survivor: Μπέλλα Καζολέα – Το 5άρι φυσικό του ριάλιτι μίλησε για…μέγεθος

Survivor: Μπέλλα Καζολέα – Το 5άρι φυσικό του ριάλιτι μίλησε για…μέγεθος

Αυτοαποθεώθηκε η πρώην του ριάλιτι.

Η Μπέλα Καζολέα αν και πολύ θα θέλαμε να τη δούμε στο Survivor All Star δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και ο λόγος είναι ότι δεν την αφήνει ο σύντροφός της. Ότι είδατε, είδατε τουλάχιστον τηλεοπτικά και μέσα από το ριάλιτι αλλά ευτυχώς υπάρχει τόσο το koolnews όσο και το Instagram

Η Μπέλα Καζολέα, η αυτοπεποίθηση και τα DD μπαλκόνια της για μπάνιο. Αυτοαποθεώθηκε η πρώην του ριάλιτι.

Η αυτοπεποίθηση δεν έχει size και κάθε γυναικείο σώμα είναι κατάλληλο για μπικίνι έγραψε τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram η Μπέλα Καζολέα που συμμετείχε φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης survivor και συνόδευσε τη λεζάντα με μία φωτογραφία δίπλα στη θάλασσα!

Βλέπεις σε θέματα Size η Μπέλα Καζολέα παίζει μπάλα εντός έδρας και εκ του ασφαλούς αφού διαθέτει ένα τεράστιο στήθος με caps σίγουρα πάνω από DD size. Εμείς οι άντρες το λέμε 5άρι φυσικό!

Προφανώς και κάθε γυναικείο σώμα είναι κατάλληλο για να φορέσει οποιοδήποτε μαγιό επιθυμεί. Η ολόσωμο είτε μπικίνι, είτε Brazilian και τάνγκα τα αρνητικά σχόλια πρέπει να εκλείψουν και νομίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση κινούμεθα οι περισσότεροι!

Αυτά τα σχόλια που δεν θα εκλείψουν πότε θα είναι η αποθέωση του ωραίου! Και όσον αφορά την Μπέλα Καζολέα μπορείτε να δείτε τις ομορφιές στη φωτογραφία που παρέθεσε

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ