Εσύ ξέρεις την αδερφή της Γουάντα Νάρα; Φοράει τη φανέλα του Μαραντόνα και του Λιονέλ Μέσι, κάνει μπάνιο και βλέπει μπάλα (pics)

Εσύ ξέρεις την αδερφή της Γουάντα Νάρα; Φοράει τη φανέλα του Μαραντόνα και του Λιονέλ Μέσι, κάνει μπάνιο και βλέπει μπάλα (pics)

Άλλο... επίπεδο η αδερφή της Γουάντα Νάρα.

Αν σας αρέσει η Γουάντα Νάρα προφανώς έχετε επισκεφτεί χιλιάδες φορές το koolnews που όπως πάντα σας φέρνει τα πιο όμορφα κορίτσια! Στη συνέχεια βέβαια κλέβουν και αντιγράφουν όλοι οι υπόλοιποι!

Εδώ και λίγο καιρό όμως έχουμε εστιάσει περισσότερο στην αδερφή της Wanda Nara, τη Ζάιρα Νάρα και αυτό που βλέπουμε είναι ότι η καστάνη αδερφή είναι ξεκάθαρα ή πιο… νάρα από το σόι!

Διαβάστε επίσης: Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού διχάζει τη Βραζιλία: Από «αδερφός» έγινε «προδότης» μέσα σε λίγες μέρες (pics)

Ζει και εργάζεται στην χώρα της την Αργεντινή, είναι μοντέλο, επιχειρηματίας, influencer, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών!

Μπορεί η Γουάντα Νάρα να έχει πέραση στους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής, η Ζάιρα ωστόσο είναι πιο φανατική φίλαθλος!

Με αφορμή το Μουντιάλ δεν βλέπει το χρόνο να επιστρέφει σπίτι για να βλέπει τους αγώνες ποδοσφαίρου!

Έτσι βρίσκει το χρόνο να περιποιηθεί πρώτα τον εαυτό της, να χαλαρώσει κάνοντας ένα δροσερό μπάνιο με θέα, ενώ στη συνέχεια φορώντας μόνο τη φανέλα της εθνικής ομάδας με το ιστορικό 10 του Maradona αλλά και του Λιονέλ Μέσι να αδημονεί να περάσει η ώρα ώστε να παρακολουθήσει στην τηλεόραση την αγαπημένη της ομάδα!

Η ήττα στην πρώτη αγωνιστική σίγουρα σόκαρε, όμως η συνέχεια δείχνει να είναι καλύτερη για την εθνική εβδομάδα της Αργεντινής η οποία έχει πολλούς φιλάθλους και στην Ελλάδα εξαιτίας βέβαια του Leo Messi!

Με τέτοιες φωτογραφίες βέβαια από την Zaira Nara βλέπω οι φίλοι της Αργεντινής να πολλαπλασιάζονται παγκοσμίως.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ