Χαμός με την εμφάνιση της Πάολας – Πήγε στα μπουζούκια με πέδιλο και άσπρες κάλτσες

Χαμός με την εμφάνιση της Πάολας – Πήγε στα μπουζούκια με πέδιλο και άσπρες κάλτσες

Σε βραδινή της έξοδο στο κέντρο Έναστρον

Μια νέα εμφάνιση πραγματοποίησε η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον και στη λαμπερή πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του διάσημου γκρουπ Μέλιsses.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια διασκέδασε με τις διάσημες επιτυχίες των καλλιτεχνών, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησε μαζί με τον Χρήστο Μάστορα. Ο frontman του μουσικού συγκροτήματος κατέβηκε από την πίστα για να κάνει ντουέτο με την Πάολα και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη στιγμή.

Πάντα απρόβλεπτη, η Πάολα επέλεξε ένα total black σύνολο για την έξοδό της. Πιο συγκεκριμένα πόνταρε σε ένα μαύρο τύπου western πουκάμισο με τρουκ, σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ».

Τα ταίριαξε με cropped εφαρμοστό παντελόνι. Ωστόσο, η ερμηνεύτριά έκανε την έκπληξη με τα παπούτσια που διάλεξε. Μιλάμε για ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα τύπου 70s με χοντρό τακούνι.

Τα συνδύασε με τον πιο εκκεντρικό τρόπο. Με λευκές αθλητικού τύπου βαμβακερές κάλτσες για ένα εξτρίμ στυλ. Η Πάολα άλλωστε φημίζεται για τις ακραίες στιλιστικές της επιλογές τόσο πάνω όσο και κάτω από την πίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ