Απίστευτο: Έβαλε γυναίκα να υποδυθεί τη σύζυγό του για να ακυρώσει τον γάμο του – Τι έκανε ο δικαστής που την… «πάτησε»

Απίστευτο: Έβαλε γυναίκα να υποδυθεί τη σύζυγό του για να ακυρώσει τον γάμο του – Τι έκανε ο δικαστής που την… «πάτησε»

«Το δις εξαμαρτείν... », σκέφτηκε ο δικαστής που την πάτησε και ακύρωσε την προηγούμενη απόφαση του για... ακύρωση του γάμου.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Καναδά, όπου άνδρας έβαλε μια άγνωστη γυναίκα να εμφανιστεί ως σύζυγός του, προκειμένου να ακυρώσει τον γάμο του.

Ο ίδιος είχε χωρίσει από τη πραγματική σύζυγό του, όμως επειδή δεν ήθελε να πληρώνει πλέον διατροφή, σκέφτηκε να ακυρώσει τον γάμο, επιστρατεύοντας μια άλλη γυναίκα, η οποία σε μια εικονική ακρόαση μέσω τηλεφώνου παραδέχτηκε ότι ο «γάμος» της ήταν άκυρος.

Η κομπίνα με την ψεύτικη σύζυγο

Όπως αναφέρει το CBC,  ο Γουόρεν και η Τζίνα Ζαντ παντρεύτηκαν στα τροπικά νησιά Κουκ στις 27 Νοεμβρίου 1999, αλλά χώρισαν δύο δεκαετίες αργότερα. Οι δύο είχαν συμφωνήσει πως η Τζίνα θα λάμβανε μηνιαία διατροφή βάσει του συνταξιοδοτικού προγράμματος του πρώην συζύγου της.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Γουόρεν, αποφάσισε ότι δεν ήθελε να πληρώνει και έτσι σκέφτηκε την κομπίνα.

Συμμετείχε σε μια εικονική ακρόαση στο δικαστήριο όπου εμφανίστηκε τηλεφωνικά ισχυριζόμενος ότι μαζί του στο δωμάτιο ήταν και η πρώην σύζυγός του. Ο Γουόρεν εξήγησε στον δικαστή Ντένις Χόρι ότι ο γάμος τους το 1999 δεν μπορούσε να γίνει νόμιμα λόγω του ότι η Τζίνα δεν είχε χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της.

Ο Χόρι αποδέχτηκε αυτούς τους όρους αφού είδε έγγραφα που είχαν την υπογραφή της Τζίνα Ζαντ που συναινούσε στην ακύρωση του γάμου. Ωστόσο έκανε ένα λάθος, δεν είχε ζητήσει περαιτέρω αποδείξεις ότι η γυναίκα που άκουγε στο τηλέφωνο ήταν η Τζίνα Ζαντ.

Στη συνέχεια, ο Γουόρεν έστειλε ένα αντίγραφο της διαταγής ακύρωσης στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Operating Engineers το οποίο με τη σειρά του έπαψε να πληρώνει την Τζίνα.

Εξοργισμένη η αληθινή σύζυγος – Τι έκανε ο δικαστής που την «πάτησε»

Η αληθινή πρώην σύζυγος, η Τζίνα Ζαντ  που αγνοούσε τι είχε συμβεί, εξοργίστηκε, όταν το πληροφορήθηκε.

Ο δικαστής της εξήγησε, ότι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας,  είχε παραδεχτεί ότι ο γάμος της ήταν άκυρος και είχε καταθέσει και ένα υπογεγραμμένο έγγραφο που έλεγε το ίδιο.

Η Τζίνα, του ζήτησε να αλλάξει την απόφαση και ο δικαστής ακύρωσε την προηγούμενη απόφασή του, για ακύρωση του γάμου, που είχε εγκρίνει ένα χρόνο πριν.

«Δεν είμαι σε θέση να προσδιορίσω, με βάση τα στοιχεία που έχω ενώπιόν μου, ποιος εμφανίστηκε πραγματικά στην διαδικασία ακύρωσης, ως Τζίνα Ελίζαμπεθ Ζαντ. Ωστόσο τώρα γνωρίζω ότι η γυναίκα με την οποία μίλησα στο τηλέφωνο εκείνη την ημέρα ήταν απατεώνας», έγραψε ο Χόρι στην απόφασή του.

Δεν είναι σαφές εάν ο Γουόρεν και η γυναίκα που υποδύθηκε την Τζίνα κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την ακύρωση του γάμου του θα υποστούν συνέπειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ