Τι λένε στη Γαλλία για Εμπουκού και Ολυμπιακό (vids)

Τι λένε στη Γαλλία για Εμπουκού και Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει επανέλθει για την απόκτηση του Ναθάναελ Εμπουκού της Ρεμς και δίνει «μάχη» με Σάλκε και Κολωνία σύμφωνα με τους Γάλλους.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται στην Ισπανία και να έχει ξεκινήσει τη μίνι προετοιμασία του για το restart στο δεύτερο μισό της σεζόν, όμως την ίδια ώρα ψάχνεται στην αγορά για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά στην απόκτηση του Ροντινέι για το δεξί άκρο της άμυνας, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, όμως την ίδια ώρα κοιτάζουν και για εξτρέμ και τα σενάρια στο εξωτερικό δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με το «footmercato», ο Ολυμπιακός έχει μπει και πάλι γερά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ναθαναέλ Εμπουκού, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεμς. Ο 20χρονος Γάλλος αγωνίζεται ως εξτρέμ, αλλά και ως δεκάρι και πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή νεαρού σε ηλικία (16/03/2002), που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του και το καλοκαίρι, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, και σύμφωνα με τους Γάλλος κινείται δυναμικά για να τον κάνει δικό του και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο, οι Πειραιώτες φαίνεται πως δεν «παίζουν» μόνοι τους, διότι ενδιαφέρονται επίσης η Σάλκε και η Κολωνία και μάλιστα και οι δυο ετοιμάζουν επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Όσον αφορά τον νεαρό εξτρέμ, το συμβόλαιό του με τη Ρεμς λήγει τον Ιούνιο του 2023, ενώ θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Γαλλίας με συμμετοχή σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες των τρικολόρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, όμως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στα 20 του χρόνια έχει 82 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ με τη γαλλική ομάδα. Τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί πολύ βέβαια, αφού μετράει 6 ματς στη Ligue 1 και για αυτό τον λόγο έχει εμπλακεί σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους και ο Ολυμπιακός, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στη Ρεμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ