O Tάσος Δούσης μιλά για τον Ευτύχη Μπλέτσα: «Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά…»

O Tάσος Δούσης μιλά για τον Ευτύχη Μπλέτσα: «Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά…»

«Η Ελλάδα δεν έχει ούτε τόσους καλούς ηθοποιούς ούτε τόσους καλούς σκηνοθέτες και σεναριογράφους»

Ο Τάσος Δούσης μετά το ξεγύμνωμα της ψυχής του στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα για τα σκληρά, από οικονομικής άποψης, παιδικά του χρόνια και τους γονείς του, σχολίασε με μεγάλη άνεση τον… «ανταγωνιστή» του, Ευτύχη Μπλέτσα που διαθέτει, επίσης, ταξιδιωτική εκπομπή, σαν τις Εικόνες του Open, αλλά στο ΣΚΑΙ.

Ο Τάσος, ο Ευτύχης και οι ταξιδιωτικές εκπομπές

Με τον Ευτυχή Μπλέτσα κάνετε μια σχεδόν ίδια εκπομπή. Πώς τον βλέπεις;

Κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή εντελώς διαφορετική. Τον Ευτύχη Μπλέτσα δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά για μένα είναι μάγκας και αγωνιστής, του βγάζω το καπέλο! Εκείνος κάνει ένα πρόγραμμα διαφορετικό, που ο κόσμος το αγαπάει και το στηρίζει.

Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο καλύτερος;

Ας το κρίνει ο κόσμος… Ως τηλεθεατής έχεις τη δυνατότητα να κρίνεις εάν αυτό που βλέπεις σου αρέσει ή όχι, αλλά όταν δεν έχεις άποψη ταξιδιωτική δεν γνωρίζεις ποιος τα λέει καλύτερα. Για να έχεις άποψη “Μπλέτσας ή Δούσης” κάνε το εξής: Δες ταξίδι στο Παρίσι του Μπλέτσα και ταξίδι στο Παρίσι του Δούση, ακόμα καλύτερα, θα ήταν να έχεις ταξιδέψει και ο ίδιος στο Παρίσι για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη, αλλιώς είναι δύσκολο να κρίνεις ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικό. Πιστεύω ότι εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνει ο Μπλέτσας και ο Μπλέτσας δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό που κάνω εγώ. Πάντως και τα δύο προγράμματα κάνουν εξαιρετικές τηλεθεάσεις.

Πώς βλέπεις φέτος την ελληνική τηλεόραση;

Μια χαρά… αυτοκαταστροφική! Από εκεί που είχαμε 4 σίριαλ πέρυσι, φέτος έχουμε 35! Τα κανάλια με έναν μαγικό τρόπο αποφάσισαν να ανοίξουν το παράθυρο και να πετάξουν εκατομμύρια ευρώ για πλάκα. Μου κάνει εντύπωση. Αλήθεια, πού θα βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα για να καλυφθούν οι “τρύπες” στους ισολογισμούς; Η διαφημιστική πίτα στην τηλεόραση είναι 300 εκ. Ευρώ, όσο ήταν και την περσινή χρονιά. Τα κανάλια ξοδεύουν τα δεκαπλάσια χρήματα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια για το πρόγραμμα. Από πού τα βρίσκουν; Δεν μας λένε κι εμάς;

Γίνονται, όμως, δουλειές και η μυθοπλασία έχει πάρει τα πάνω της…

Γελοιότητες! Η Ελλάδα δεν έχει ούτε τόσους καλούς ηθοποιούς ούτε τόσους καλούς σκηνοθέτες και σεναριογράφους. Το κοινό, μαθηματικά, δεν προλαβαίνει να βλέπει τόσο πολλά πράγματα μαζί. Πόσα σίριαλ να δει τη μέρα, πόσες εκπομπές και πόσα ριάλιτι; Γι’ αυτό βλέπεις ότι τηλεθέαση κάνουν αυτοί που πρέπει και οι άλλοι… στον κουβά!

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ