Ετοιμαστείτε να δείτε την Καρολίνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (pics)

Ετοιμαστείτε να δείτε την Καρολίνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (pics)

Πάρτε μια μικρή γεύση από αυτά που θα δείτε στο Survivor All Star από την Καρολίνα

Η Καρολίνα Καλύβα μπήκε ξαφνικά μια μέρα στο Survivor για να αντικαταστήσει την Κάτια Ταραμπάνκο που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς και από πότε κατάφερε να τρυπώσει για τα καλά μέσα στο μυαλό μας.

Η εντυπωσιακή Αμαζόνα του Survivor κατάφερε από την πρώτη στιγμή να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό με τις εντυπωσιακές της αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και με το φοβερά καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί.

Φυσικά ο σκηνοθέτης στο ριάλιτι επιβίωσης έκανε πάρτι με τα κοντινά πλάνα που έδινε στο τηλεοπτικό κοινό της Καρολίνας, τόσο στους στίβους μάχης αλλά και πολύ περισσότερο από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Αξέχαστο έχει μείνει φυσικά το πλάνο με την Καρολίνα να βγάζει το μαγιό της μπροστά στην κάμερα την ώρα που τα αγόρια στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ έμεναν άφωνοι με αυτά που έκανε μπροστά της.

Βέβαια μετά απο λίγο καιρό η Καρολίνα το έκανε ξανά, απλά αυτή την φορά το έκανε στο instagram, γονατίζοντας για μια ακόμα φορά το κοινωνικό δίκτυο και φυσικά τους θαυμαστές της που έμειναν για ακόμα μια φορά με το στόμα ανοικτό.

Δείτε την ανάρτηση που γονάτισε τους θαυμαστές της εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ