Ελληνίδα τραγουδίστρια… ρίχνει το Instagram με ολόγυμνη φωτογραφία! (pics)

Ελληνίδα τραγουδίστρια… ρίχνει το Instagram με ολόγυμνη φωτογραφία! (pics)

Ποζάρει τελείως γυμνή για καλό σκοπό...

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου είναι ανερχόμενη τραγουδίστρια και η μεγάλη νικήτρια του «The Voice» το 2021. Είχε μαγέψει κόσμο και κριτές με την εξαιρετική της φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία της, έχοντας coach την Έλενα Παπαρίζου η οποία βοήθησε τα μέγιστα σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, η οποία ήταν την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, η Joanne, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, φωτογραφήθηκε γυμνή για τις ανάγκες του 16ου Naked Issue του downtownmaggr στον αγώνα εξάλειψης του ιού και του κοινωνικού στίγματος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) (@its._joanne)

H συγκινητική ιστορία της Ιωάννας Γεωργακοπούλου

Η νεαρή τραγουδίστρια που κατάφερε να στεφθεί «βασίλισσα» του show και αγαπήθηκε από το κοινό για το ταλέντο της έχει καλλιτεχνική φλέβα και μεγάλωσε μέσα στο θέατρο καθώς και οι δυο γονείς της είναι ηθοποιοί!

Πρόκειται για την Μαρία Κατσιαδάκη και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο που έχει μεγάλη θητεία στο θέατρο και ως ηθοποιός αλλά και ως σκηνοθέτης, ενώ έχει συμμετοχή και σε γνωστά τηλεοπτικά σίριαλ.

Η Ιωάννα έκανε αίσθηση και με τη συγκινητική προσωπική της ιστορία, το πρόβλημα υγείας που δεν την εμπόδισε να κυνηγήσει και να κερδίσει τα όνειρα και τους στόχους της!

Η Ιωάννα πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt ή Stargardt’s) η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του ματιού.

Τυφλά σημεία, θολερότητα, απώλεια της αντίληψης του βάθους, μειωμένη αντίληψη των χρωμάτων και δυσκολία προσαρμογής σε χαμηλό φωτισμό είναι μερικά από τα συμπτώματα που περιγράφουν οι ασθενείς της νόσου του Στάργκαρντ.

H Iωάννα μίλησε για το πόσο την τρόμαξε η ασθένειά της στην αρχή αλλά και για το ότι το πρόβλημα με την όρασή της, δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με το τραγούδι το οποίο λατρεύει.

«Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα.

Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι» είχε πει.

Η μόλις 20 ετών Ιωάννα είναι το τρανό παράδειγμα για όλους, ότι κανένα πρόβλημα υγείας και όχι μόνο είναι ικανό να εμποδίσει κάποιον από τα όνειρά του!

Τον τελευταίο καιρό προσπαθώντας να βελτιώσει την όρασή της, η Ιωάννα απευθύνθηκε σε γνωστό κέντρο βελονισμού και όπως δηλώνει η ίδια έχει μεγάλη βελτίωση στην όρασή της!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ