Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δει να κάνουν τέρατα άντρας σε άντρα» (vid)

Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δει να κάνουν τέρατα άντρας σε άντρα» (vid)

Σμαράγδα Καρύδη: «Είναι στερεοτυπικό το ότι είναι δύσκολο για μια όμορφη γυναίκα να έχει γυναίκες φίλες κοντά της».

 Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην εκπομπή «Κεραία» της ΕΡΤ και έκανε λόγο για τη γυναικεία φιλία, με αφορμή της σχέση της με τη στενή της φίλη, Έλενα Σκουλά.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η φιλία τους μετράει 20 χρόνια και μάλιστα γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν κάνουν στενή παρέα, από τον Τεχνοχώρο μετά τη σχολή, όπου η Σμαράγδα Καρύδη έπαιζε στο υπόγειο και η Έλενα Σκουλά έπαιζε από πάνω στην Κεντρική Σκηνή.

Διαβάστε επίσης: Χώρισε με τον Μάνταλο η Φαρμάκη και είναι ζευγάρι με πασίγνωστο παίκτη του Survivor (pics)

Οι δύο γυναίκες ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι του 2003, όταν έκαναν κοινές διακοπές και έκτοτε η σχέση τους είναι στενή.

«Στην Έλενα μου αρέσει που ενώ φοβάται πολλά πράγματα, δεν κολ..νει. Πάει προς τα πάνω τους χωρίς να το σκέφτεται, γιατί πάει με το μυαλό. Αυτό καμιά φορά την απομακρύνει από τα συναισθήματά της, αλλά το έκανε πιο μικρή. Τώρα είναι πιο κοντά σε αυτά που αισθάνεται. Αλλά γενικά δουλεύει πολύ το μυαλό της, κάνει λίστες, είναι οργανωμένη. Είναι πιο περιπετειώδης από μένα ενώ εγώ είμαι φοβητσιάρα, είναι κοινωνική, όχι απλά κοσμική, την αγαπούν οι άνθρωποι και αυτοί τους αγαπάει» είπε για τη φίλη της η ηθοποιός και αντίστοιχα η Έλενα Σκουλά επεσήμανε γι’ αυτά που αγαπά στη Σμαράγδα Καρύδη και που τις έδεσαν: «Το χιούμορ της, όπως και το γεγονός πως είναι πολύ έξυπνη».

Η ηθοποιός στη συνέχεια θέλησε με τα λόγια της, να καταρρίψει τα στερεότυπα, που τονίζουν ότι δεν υπάρχει γυναικεία φιλία.

«Πάντα είχα όμορφες φίλες. Μου αρέσουν οι όμορφες γυναίκες. Είναι στερεοτυπικό το ότι είναι δύσκολο για μια όμορφη γυναίκα να έχει γυναίκες φίλες κοντά της. Επίσης, το θέμα της φιλίας, ότι δεν υπάρχουν γυναικείες φιλίες είναι ψέμα. Οι κολλητές μου ήταν γυναίκες. Καλά τα πάω και με τους άντρες, αλλά οι κολλητές μου, εκείνες στις οποίες έλεγα τα μυστικά μου ήταν γυναίκες. Μην το λέμε ότι οι άντρες είναι τόσο δοτικοί, ντόμπροι, έχω δει να κάνουν τα τέρατα άντρας σε άντρα, να κάνουν απάτες ο ένας στον άλλον, να παίρνουν ο ένας τη γυναίκα του άλλου, να τσακώνονται. Δεν είναι δα πως αυτοί είναι πιστοί φίλοι και εμείς όχι», είπε.

Οι δύο γυναίκες περιέγραψαν ότι αυτό που τους αρέσει να κάνουν είναι να ταξιδεύουν παρότι η Σμαράγδα παθαίνει πανικό, φοβάται τα αεροπλάνα, τις αλλαγές και θέλει την άνεσή της.

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά τους ταξίδια, όπως αποκάλυψαν, ήταν στην Τοσκάνη. Αγαπούν και οι δύο το καλό φαγητό, έχουν διαφωνίες, όμως φροντίζουν να μιλάνε με ειλικρίνεια μεταξύ τους. Επίσης πολύ σημαντικό για τη σχέση τους, όπως τόνισαν είναι το γεγονός πως ό,τι λένε μεταξύ τους, δεν βγαίνει παραέξω.

https://youtu.be/RIjgtGXGP9Y?t=3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ