«Βόμβα» με το GNTM: Αλλάζουν οι μέρες προβολής – Όλο το παρασκήνιο

«Βόμβα» με το GNTM: Αλλάζουν οι μέρες προβολής – Όλο το παρασκήνιο

Τι συμβαίνει με το ριάλιτι μοντέλων

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του πέμπτου κύκλου του GNTM έχει ξεκινήσει. Σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε ποια από τις διαγωνιζόμενες θα πάρει τον τίτλο και μαζί του τα μεγάλα έπαθλα που έχει ετοιμάσει, όπως κάθε χρόνο, η παραγωγή.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό το ριάλιτι μοντέλων έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται όσο και για τις φήμες που το θέλουν να μην επιστρέφει στο Star από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, το ριάλιτι, που φέτος δε σημειώνει σε καμία περίπτωση τα νούμερα τηλεθέασης που θα περίμενε η παραγωγή, θα «παγώσει» για κάποιο καιρό και τη θέση του θα πάρουν άλλο προγράμματα που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγία.

Τι θα γίνει με τα επεισόδια του GNTM 5

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, τα επεισόδια του GNTM 5 «πυκνώνουν» στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της νικήτριας. Αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ, το GNTM με κεντρική κριτή την Βίκυ Καγιά, έρχεται με τρία επεισόδια την εβδομάδα.

Όσον αφορά στον τελικό, αυτός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ