Τζορτζ Μάικλ : Ο τελευταίος του σύντροφος ξεπουλά την προσωπική ζωή του τραγουδιστή

Τζορτζ Μάικλ : Ο τελευταίος του σύντροφος ξεπουλά την προσωπική ζωή του τραγουδιστή

«Προσωπικά αντικείμενα του George Michael για πούλημα. Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου πει» , έγραψε στο twitter.

Ο τελευταίος σύντροφος του George Michael, Fadi Fawaz, απειλεί πως θα ξεπουλήσει τα υπάρχοντα του τραγουδιστή που άφησε ιστορία, προκειμένου να ζήσει αφού όπως γράφει δεν θέλει να βρει δουλειά!

Σε μια σειρά από tweets στον προσωπικό του λογαριασμό, ο πρώην κομμωτής αναφέρει πως θα σταματήσει να δείχνει σεβασμό και θα πουλήσει τα υπάρχοντα του George Michael, ενώ όπως γράφει ενδιαφέρεται να δώσει και συνέντευξη βγάζοντας στη φόρα διάφορες προσωπικές στιγμές του σταρ. Μάλιστα, εξαπέλυσε επίθεση στην οικογένεια και τη νομική ομάδα του τραγουδιστή με τους οποίους βρίσκεται σε διαμάχη για τη διαθήκη του τραγουδιστή.

O Fadi Fawaz, που ζει ακόμα στο σπίτι του σταρ στο βόρειο Λονδίνο, γράφει ότι έχει μείνει χωρίς καθόλου βοήθεια και χρειάζεται περισσότερα χρήματα για να συνεχίσει τη ζωή του.

«Προσωπικά αντικείμενα του George Michael για πούλημα. Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου πει» έγραψε ο Fadi Fawaz. «Είναι ένας τρόπος για να μπορέσω να επιβιώσω μέχρι να λύσουμε τα προβλήματα με την οικογένειά του και τους δικηγόρους. Από τον θάνατό του έχω μείνει χωρίς βοήθεια και από τότε κανείς δεν είναι άνθρωπος. Σταματώ να δείχνω σεβασμό στον George Michael ή τους υπόλοιπους. Θα παλέψω για τα δικαιώματά μου και όχι δεν θα βρω δουλειά».

Πηγή protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ