Ρίτα Όρα: Μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα της (pics)

Ρίτα Όρα: Μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα της (pics)

Εκθαμβωτική εμφάνιση έκανε η Ρίτα Όρα και μάγεψε τα πλήθη

Η Ρίτα Όρα ήταν η παρουσία που κατάφερε να συγκεντρώσει για ακόμα μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της στη LuisaViaRoma και το Χειμερινό Γκαλά της UNICEF, που πραγματοποιήθηκε στο Baie de Saint Jean, St. Barts χτες Πέμπτη.

Η εκθαμβωτική εμφάνιση που έκανε η τραγουδίστρια και ηθοποιός στην Ρώμη έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο της σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι, ήταν εκείνη που απασχόλησε όσο καμία άλλη, αφού η Ρίτα φόρεσε μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η 32χρονη Ρίτα Όρα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως μέσα στην εντυπωσιακή sexy μαύρη τουαλέτα της που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους και τους κοιλιακούς της αναδεικνύοντας σε όλο του το μεγαλείο το καλλίγραμμο σώμα της.

Ακόμα μια σαρωτική εμφάνιση έκανε η Ρίτα Όρα

Το φόρεμα της είχε ένα crop top, στολίδια απο γυαλιά, γάντια και ένα τελείωμα απο φτερά που στένευαν όσο κατέβαιναν προς τα μακριά πόδια της.

Η εμφάνισή της ήταν έντονη, αφού επέλεξε επίσης ασημένια σκουλαρίκια και μια σειρά από δαχτυλίδια φορεμένα πάνω από τα μακριά γάντια της, ενώ η τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει ένα μπρονζέ μακιγιάζ που τόνιζε τα γυαλιστερά χείλη της.

Δείτε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε δύο φωτογραφίες απο το Χειμερινό Γκαλά της UNICEF.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ