Θα σου πέσει το… σαγόνι με την Ρίτα Όρα: Χωρίς σουτιέν, ανεβάζει τη θερμοκρασία (pics)

Θα σου πέσει το… σαγόνι με την Ρίτα Όρα: Χωρίς σουτιέν, ανεβάζει τη θερμοκρασία (pics)

Σέξι και όποιος... αντέξει η Ρίτα Όρα! Χωρίς σουτιέν, αφήνει τη φαντασία να «οργιάζει».

Δεν γνωρίζουμε αν σε 30 χρόνια από τώρα η Ρίτα Όρα θα έχει αφήσει κάποιο σημάδι στη μουσική βιομηχανία ή θα την θυμούνται για την μουσική της, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι γυναικάρα.

Μέχρι και λίγο πριν το γάμο της που έγινε το καλοκαίρι είχε μια τάση να δείχνει πολύ παραπάνω τον εαυτό της και να προχωράει σε πικάντικες αποκαλύψεις.

Διαβάστε επίσης: Ο σαρωτικός Γενάρης του Ολυμπιακού, οι έξι κινήσεις και η απόφαση

Είναι άπειρες οι φορές από τις αρχές του καλοκαιριού που οι παπαράτσι την πέτυχαν στο δρόμο χωρίς να φοράει σouτιέν, αμέτρητες οι φορές που πήραμε μια γεύση από τα ενδότερα της κι όμως η Ρίτα δεν έχει χορτάσει.

Εμείς θα εστιάσουμε σε μία λίγο παλαιότερη εμφάνιση της όταν η ΡίταΌρα έδωσε το παρών στη συναυλία του Wiz Khalifa στο Λος Άντζελες και φύλαξε το καλύτερο της για το τέλος του καλοκαιριού.

Έχοντας μακρύνει τα μαλλιά της και με ροζ μπούκλες, η Ρίτα Όρα ανέβηκε στη σκηνή και πpoκάλεσε ταραχή. Εκτός από την χορογραφία της που περιελάμβανε μπόλικο κούνημα γοφών, το μενού περιείχε κι άλλα.

Μια λιλά μπλούζα που φαίνονται τα πάντα από μέσα, με δύο αστέρια να καλύπτουν το στnθoς της, αλλά να είναι ευκρινές ότι το σouτιέν δεν υπάρχει και πάλι, μια λαμέ μίνι φούστα και… περάστε κόσμε.

Σε κάποια στιγμή έκατσε σε ένα σκαμπό και άνοιξε τα πόδια της για να δουν όλοι το δερμάτινο εσώpouχο της που ανοίγει με φερμουάρ και εν συνεχεία σήκωσε λίγο τη μπλούζα της για να προσφέρει ένα ωραιότατο underbοοb.

Ρίτα μαζέψου γιατί την κατάληξη σου την βλέπουμε και θα είναι ζοφερή…Ένα όνομα θα σου πούμε: Μάιλι Σάιρους!

Απολαύστε την… καυτή Ρίτα Όρα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ