Η Μέγκαν Φοξ ψάχνει κοπέλα στο Instagram – Η αντίδραση του συντρόφου της

Η Μέγκαν Φοξ ψάχνει κοπέλα στο Instagram – Η αντίδραση του συντρόφου της

Οι άμεσα ενδιαφερόμενες δεν έχουν παρά να στείλουν ένα προσωπικό μήνυμα στη Μέγκαν Φοξ.

Με μια ανάρτησή της η Μέγκαν Φοξ κατάφερε να βάλει φωτιά στο Instagram. Ψάχνει κοπέλα και ζητά οι άμεσα ενδιαφερόμενες να της στείλουν προσωπικό μήνυμα.

Η 36χρονη σταρ των Transformers Μέγκαν Φοξ και σύντροφος του Μασίν Γκαν Κέλι έκανε την ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απευθυνόμενη στις διαδικτυακές της φίλες.

Η Μέγκαν Φοξ ψάχνει κοπέλα στο Instagram

«Αυτή τη στιγμή αναζητώ κοπέλα. Παρακαλώ στείλτε τις αιτήσεις σας με προσωπικό μήνυμα» ήταν το σχόλιο που συνόδευε μια σειρά από φωτογραφίες, ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητό της. Η 36χρονη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών είναι αρραβωνιασμένη με τον 32χρονο ράπερ Machine Gun Kelly.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Από τα σχόλια ξεχωρίζει φυσικά αυτό του συντρόφου της Machine Gun Kelly. «Δεν νομίζω πως έχεις τη δυνατότητα για ένα τέτοιο αίτημα», σχολίασε χαρακτηριστικά o διάσημος ράπερ. Η ανάρτηση έρχεται αφού η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly πέρασαν μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων στο Malibu.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει τον Μάιο του 2021 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας «Midnight in the Switchgrass». Αρραβωνιάστηκαν στο θέρετρο Ritz Carlton Beach, με τη Μέγκαν Φοξ να αποκαλύπτει ότι ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου. Κάτι που θυμίζει πολύ την Αντζελίνα Τζολί…

Η ανάρτηση βέβαια της Μέγκαν Φοξ έκανε θραύση, συγκεντρώνοντας πάνω από 2,6 εκατομμύρια likes μέσα σε λίγες ώρες. Όσο για το πόσα μηνύματα δέχτηκε τελικά, αυτό είναι κάτι που γνωρίζει μόνο εκείνη.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή και για την ομοιότητά της με την Αντζελίνα Τζολί, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία θρίλερ Subservience με τον Michele Morrone.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ