Η κορυφαία παίκτρια του Survivor 1… γονατίζει το Instagram! (pics)

Η κορυφαία παίκτρια του Survivor 1… γονατίζει το Instagram! (pics)

Φωτιά και λάβρα η πρώην παίκτρια του Survivor

Την ώρα που οι παίκτες του Survivor All Star έχουν ξεκινήσει την νέα τους περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο, η κατά πολλούς κορυφαία παίκτρια του Survivor 1 απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Η πανέμορφη και εντυπωσιακή παίκτρια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Ειρήνη Κολλιδά, δεν έκανε τελικά το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, αλλά αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα.

Το ριάλιτι της χρωστάει πολλά και χιλιάδες φίλοι του Survivor θα ήθελαν να την δούνε να επιστρέφει και να τελειώνει αυτό που άφησε στην μέση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον Άγιο Δομίνικο, όπως όλα όμως δείχνουν αυτό δεν θα γίνει.

Η ίδια άλλωστε σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στο νησί, αφού ο τραυματισμός της έχει αφήσει υπολείμματα που δεν έχει ξεπεράσει.

Τότε η Κολλιδά είχε αποκαλύψει για το Survivor

«Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια με την Acun Medya για τον τραυματισμό μου. Μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχικά. Έχω τρία πλευρά που έχουν σπάσει και ακόμα με ενοχλούν, σε ασκήσεις, βάρη, κοιλιακούς παθαίνω κράμπες και έχω και 3 κήλες στον αυχένα που δεν με αφήνουν να τρέξω και να κάνω τη ζωή που είχα πριν από το ατύχημα».

«Δεν θα μπορούσα να το κάνω εύκολα το Survivor All Star. Κλίνω ότι το σώμα μου δεν μπορεί. Aν μου έδιναν έναν σεβαστό ποσό ίσως να το σκεφτόμουνα γιατί είμαι μανούλα και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου. Υπάρχουν και αυτοί οι τύποι που θα πάνε μόνο για τη δημοσιότητα».

Η πανέμορφη Ειρήνη Κολλιδά πλέον θα βλέπει όπως και εμείς το ριάλιτι από την τηλεόραση, ενώ θα συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις φοβερές φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media και ειδικά στο Instagram!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ