Survivor All Star: Με το που πάτησαν άμμο οι παίκτες, άρχισαν να κλέβουν – «Καμπάνα» Ατζούν σε Βασάλο-Βαλαβάνη

Survivor All Star: Με το που πάτησαν άμμο οι παίκτες, άρχισαν να κλέβουν – «Καμπάνα» Ατζούν σε Βασάλο-Βαλαβάνη

Οι παίκτες του Survivor All Star έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο και άρχισαν ήδη να παραβαίνουν τους κανόνες. Για ποιον λόγο Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκνεύρισαν τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ακόμη δεν… έφτασαν οι παίκτες του Survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο και άρχισαν τα ευτράπελα, με τους διαγωνιζόμενους να ψάχνουν τρόπο να πάρουν το προβάδισμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ορισμένοι Survivors άρχισαν ήδη να… κλέβουν, φέρνοντας χρήματα στην παραλία, για να «δωροδοκήσουν» τους ντόπιους, με τους ανθρώπους της παραγωγής να είναι alert, ώστε να εμποδίσουν τέτοια φαινόμενα.






Την ίδια ώρα, «καμπάνα» φαίνεται πως έριξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αρχικά, ο γνωστός γυμναστής προχώρησε σε μια ανάρτηση, όπου τρώει το τελευταίο του burger, μια ενέργεια που δημιούργησε αναστάτωση στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.Survivor All Star: Με το που πάτησαν άμμο οι παίκτες, άρχισαν να κλέβουν -

Από την άλλη, η δημοσιογράφος ανήρτησε ένα βίντεο, όπου μιλά για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, γεγονός που εξόργισε τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος φαίρεται να παρακολουθεί τους παίκτες μέσω Instagram.






Survivor All Star: Ποια η ποινή αν κάποιος βρεθεί με κινητό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Katerina», ο Ατζούν ήθελε να διευκρινίσει στους παίκτες πως δεν θα δεχτεί να πιαστεί κάποιος παίκτης με κινητό, όπως έγινε σε προηγούμενες σεζόν.

Η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου μετέδωσε πως ο Τούρκος παραγωγός αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην περίπτωση του Τζέιμς Καφετζή, και άλλων. Ξεκαθάρισε, πάντως, πως δεν θα ήθελε να ξανασυμβεί το ίδιο και συμφώνησαν μαζί με τους παίκτες, πως αν καποιος πιαστεί με κινητό, θα αποχωρήσει από το Survivor.

Επίσης, τους είπε να έχουν στη βαλίτσα τους δύο επίσημα ρούχα, ενώ έγινε γνωστό πως θα μείνουν ελάχιστες ώρες στο ξενοδοχείο και πως θα μπουν κατευθείαν στους στίβους μάχης.






Οι δηλώσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί

Σε δηλώσεις του στις κάμερες, ο Ατζούν ανέφερε για τη συνάντησή τους: «Ανυπομονούμε να δούμε τους διαγωνιζόμενους. Πριν από κάθε πρότζεκτ, πάντα τους βλέπουμε για να ευχηθούμε «καλή επιτυχία», να πάρουμε και να δώσουμε ενέργεια. Ήρθα για δυο ώρες, να τους δω, να γευματίσουμε στα γρήγορα».

«Το 90% είναι μαζί μας και για μένα το All Star δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους φέρνεις όλους. Πρέπει να κάνεις ένα καλό σόου, με αυτούς που θέλουν να είναι στο σόου. Δεν μιλάω για χρήματα, δεν εμπλέκομαι με αυτό το κομμάτι. Όλοι αξίζουν παραπάνω, αλλά μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε 25 παίκτες και όλοι θα έχουν ενιαίο εισόδημα. Μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα που τους πληρώνουμε, καλύπτουν μόνο τον χρόνο που θα χάσουν από τις δουλειές τους, δεν προσπαθούμε να τους κάνουμε πλούσιους«, πρόσθεσε ο Τούρκος παραγωγός.

Μάλιστα, δέχτηκε και μια ερώτηση από δημοσιογράφο, η οποία τον άφησε αμήχανο. «Στο instagram ακολουθείς τον Σάκη Τανιμανίδη και δεν ακολουθείς τον Γιώργο Λιανό», του είπε, με τον ίδιο να απαντά: «Θα τον ακολουθήσω τώρα, εδώ. Χρησιμοποιώ το instagram για επαγγελματικούς λόγους. Έχω μία ομάδα οκτώ ανθρώπων που ασχολούνται με το instagram μου. Έτσι θα ακολουθώ τους πάντες από τον ψεύτικο λογαριασμό. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι «αδελφός» μου επομένως τον ακολουθώ παντού.

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τον Τριαντάφυλλο αργότερα στο παιχνίδι.






Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ