Λύγισε on air η Νένα Χρονοπούλου: «Αυτοί οι δύο άνθρωποι…» (vid)

Λύγισε on air η Νένα Χρονοπούλου: «Αυτοί οι δύο άνθρωποι…» (vid)

Δείτε όσα είπε...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε η Νένα Χρονοπούλου, η οποία με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον 18χρονο γιο της, τον Χρήστο, τον Τάσο Μητρόπουλο και το «4amea».

«Ο χώρος ‘4amea’ είναι ο χώρος της καρδιάς μας και τον δημιουργήσαμε με τον άντρα μου, τον Τάσο Μητρόπουλο. Είναι ένας χώρος αγάπης, υποστήριξης και συσπείρωσης γονέων. Ο Χρήστος είναι ένα παιδάκι, το οποίο δεν θα είναι ποτέ αυτόνομο 100%. Δεν θα πάει φαντάρος, όμως, πλέον μπορεί να περπατήσει, μπορεί να τρέξει, να τραγουδήσει, να συμμετέχει παντού. Έχει ξεπεράσει τον εαυτό του και τις προσδοκίες των γιατρών» είπε αρχικά.

«Είχα πολύ δυνατό πατέρα και μητέρα και ο τρόπος που μεγάλωσα ήταν αυτός. Δεν ήξερα τι μου επεφύλασσε η μοίρα, ότι θα μείνω χήρα στα 39 μου, ότι θα χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου με τη γέννηση του παιδιού μου. Έμαθα να βλέπω το φως και όχι το σκοτάδι. Ο Θεός με κράτησε με σώας τα φρένας. Δεν είμαι ηρωίδα, είμαι απλά μια μητέρα. Είναι πολλές μαμάδες σαν κι έμενα» συμπλήρωσε η Νένα Χρονοπούλου.

Για τον Τάσο Μητρόπουλο, η Νένα Χρονοπούλου είπε: «Βρέθηκα με έναν άνθρωπο που μοιάζουμε πάρα πολύ. Αφού είχαμε χάσει και οι δύο τους συνανθρώπους μας συναντηθήκαμε και καταλάβαμε ο ένας τον άλλον. Δεν παρεξήγησα ποτέ τα δάκρυά του για την Έλενα Ναθαναήλ ούτε κι εκείνος τα δάκρυά μου για τον Μάκη Μαυράκη. Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έχουν φύγει από την ζωή μας. Δεν μπορεί να φύγει ούτε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου, αλλά ούτε και η γυναίκα που χάραξε μαζί της μια τεράστια πορεία ο Τάσος».

Κλείνοντας, η Νένα Χρονοπούλου είπε: «Το βιβλίο μου “Είμαι παιδί είμαι άγγελος” είναι μία εγκάρδια προσπάθεια αποδοχής και γνώσης της αναπηρίας. Tώρα μπορώ να γυρίσω στο θέατρο και θα γυρίσω με τον Χρήστο».

Δείτε όσα είπε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ