Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Βίκυς Κουλιανού – Τα… καυτά φιλιά (pics+vids)

Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Βίκυς Κουλιανού – Τα… καυτά φιλιά (pics+vids)

Δείτε φωτογραφίες

Ένας μεγάλος νέος έρωτας με δύο supermodels δεν γίνεται να μην τραβήξει τα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά όταν πρόκειται για μια γυναίκα αλλά και για έναν άντρα που έχουν γράψει ο καθένας ξεχωριστά τη δική του ιστορία στον χώρο του modelling.

Ο λόγος για τη Βίκυ Κουλιανού που, μετά τη συμμετοχή και την εμφάνισή της στο τελευταίο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του ‘Just the 2 of us’, πήρε τον αγαπημένο της Ιωάννη-Σταύρο Γκολέμα και γιόρτασαν μαζί την είσοδο της νέας χρονιάς αλλά και τον νεόκοπο έρωτά τους στη Fantasia.

Εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, που απαθανάτισε τις αγκαλιές, τα φιλιά, τον χορό αλλά και τις τρυφερότητες του ζευγαριού που, αν μη τι άλλο, έδειχνε να έχει μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον.

Με ερωτικές αφιερώσεις των τραγουδιών του Νίκου Οικονομόπουλου εκείνο το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι δυο τους δεν χώρισαν στιγμή…

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Βίκυ Κουλιανού

Μπορεί να γνωρίζονται αρκετό καιρό, όμως σύμφωνα με το περιοδικό YOU, λόγω της δουλειάς τους, έρωτάς τους γιγαντώθηκε και φούντωσε μόλις μερικούς μήνες πριν και η μεταξύ τους χημεία φαίνεται απίστευτη…

 

Ποιος είναι ο Ιωάννης Σταύρος Γκολέμας

Διδάσκει διαλογισμό, life coaching και διατροφολογία. Στην αρχή της καριέρας του ήταν ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα στη χώρα μας και στη συνέχεια συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας και σπουδαίους διεθνείς σχεδιαστές (Carl Lagerfeld, Burberry, Benetton, Hermes) αλλά και για μεγάλες καμπάνιες αυτοκινήτων.

Μέχρι που ένα αυτοκινητικό ατύχημα το 2008 τού άλλαξε τη ζωή και τον οδήγησε στην ασκητική και στην αναζήτηση του πνεύματός του.

«Από εκεί που ήμουν υπερόπτης και αλαζόνας έγινα πιο ταπεινός. Το καντήλι μου είχε ακόμα λάδι» έχει πει ο ίδιος. Ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου και έγινε καθηγητής διαλογισμού. Τα τελευταία χρόνια όνειρό του είναι να δημιουργήσει ένα κέντρο ψυχικής υγείας.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο Τhe 2night show που φιλοξενήθηκε έχει πει: «Όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Έχω πάει σε άπειρα κάστινγκ στο εξωτερικό και έχω δουλέψει με πολλούς σχεδιαστές μόδας και φωτογράφους, μέσα από αυτό όμως ωρίμασα και κατάλαβα ότι θέλω να ασχολούμαι με την ολιστική θεραπεία και γενικότερα με τον άνθρωπο. Κρύβω έναν μικρό φιλόσοφο μέσα μου, που τον ανακάλυψα με την πάροδο των ετών».

Στην ίδια συνέντευξη εκείνος είχε μιλήσει για τη χορτοφαγική διατροφή που κάνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αποφεύγω να μετατρέπω το σώμα μου σε τάφο μικρών ζώων. Κάνω ασκητικές νηστείες, μένω 5 μέρες χωρίς φαγητό και νερό…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ