Χαμός στο Instagram – O Πικέ πόσταρε την πρώτη φωτογραφία με την Κλάρα Κία

Χαμός στο Instagram – O Πικέ πόσταρε την πρώτη φωτογραφία με την Κλάρα Κία

Πώς σχολίασαν την ανάρτησή του οι φανς της Σακίρα;

Τι κι αν η Σακίρα κάνει ολομέτωπη «επίθεση» στον Πικέ, ξεμπροστιάζοντας τον μέσω του νέου της τραγουδιού; Καρφάκι δεν του καίγεται. Ο ίδιος δείχνει να ζει τον έρωτά του με την Κλάρα Κία Μαρτί και μάλιστα δεν διστάζει να αναρτήσει και κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

O ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram την πρώτη selfi με την αγαπημένη του «επισημοποιώντας» έτσι τη σχέση τους και απαντώντας με τον δικό του τρόπο στην πρώην σύζυγό του.

Τα σχόλια, κάτω από την ανάρτηση, όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν βροχή με πολλούς να τάσσονται υπέρ της Σακίρα.

«Μόνο στους άπιστους αρέσει αυτή η φωτογραφία», «Αυτό δεν είναι αγάπη, είναι προσωρινή καψούρα», «Διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι η Σακίρα εκπλήρωσε το όνειρο του Μπολιβάρ: να στρέψει ολόκληρη τη Λατινική Αμερική εναντίον της Ισπανίας», «Άλλαξες μια Μερσεντές με ένα Kia», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των followers.

Η ανάρτησή του:

Κατάλαβε ότι την απατάει από μια… μαρμελάδα

Στο μεταξύ, τα εντός του οίκου του πρώην ζευγαριού, βγαίνουν πάλι στα μανταλάκια. Σε νέο δημοσίευμα της Daily Mirror, αναφέρει ότι η Σακίρα αντιλήφθηκε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε όταν βρήκε τη μαρμελάδα της στο ψυγείο τους να έχει φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν γνωστοποιήθηκε, ότι ο Πικέ είχε παράλληλη σχέση με την Κλάρα Κία, καθώς όπως φημολογείται ότι οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν έρθει η οριστική ρήξη με τη Σακίρα.

Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην απιστία του Πικέ στο βίντεο κλιπ της με τίτλο «Te Felicito». Στο βίντεο, άνοιγε ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο έβρισκε το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο».

Όπως αναφέρεται, ούτε τα παιδιά, ούτε ο Πικέ τρώνε τη μαρμελάδα φράουλα, επομένως κάποιος άλλος μάλλον έφαγε το γλυκό της τραγουδίστριας.

Η Σακίρα και ο Ζεράρ τελείωσαν τη σχέση τους τον περασμένο Μάιο μετά από 11 χρόνια, ωστόσο η σκληρή διαμάχη ανάμεσα στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, συνεχίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ