Ο Πικέ βγήκε στην αντεπίθεση και απάντησε στο «diss» της Σακίρα: «Η Casio είναι χορηγός μας, θα έρθω στο γήπεδο με Twingo» (vids)

Ο Πικέ βγήκε στην αντεπίθεση και απάντησε στο «diss» της Σακίρα: «Η Casio είναι χορηγός μας, θα έρθω στο γήπεδο με Twingo» (vids)

Ο Ζεράρ Πικέ δεν άφησε να πέσουν κάτω οι σπόντες της Σακίρα από το πρόσφατο κομμάτι της και απάντησε καυστικά...

Το σήριαλ ανάμεσα στον Πικέ και την Σακίρα συνεχίζεται με το διάσημο πρώην ζευγάρι πλέον να επιδίδεται σε ένα ανελέητο πινγκ πόνγκ ανταλλάσοντας «σπόντες» ο ένας για τον άλλον.

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ της ποπ μουσικής έκανε πρώτη την αίσθηση με το «diss», γεμάτο νόημα κομμάτι της, στο οποίο μεταξύ άλλων τραγουδά: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Ο άλλοτε αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν άφησε αναπάντητα τα «καρφιά» της πρώην συζύγου του, αναφέροντας σε πρόσφατο stream του πως σύναψε χορηγική συμφωνία με την… Casio, φορώντας, μάλιστα, ρολόι της διάσημης μάρκας, θέλοντας να πικάρει τον στίχο της Σακίρας.

Διαβάστε επίσης: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…

Ωστόσο ο Πικέ δεν έμεινε εκεί ρίχνοντας ακόμη μια μπηχτή προς την Σακίρα, μιας και συζητώντας τους κανονισμούς της Λίγκας, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο με ένα Renault Twingo, όπως αναφέρει και η Σακίρα στο τραγούδι της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ