Η Σμαράγδα Καρύδη στο κρεβάτι χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Σμαράγδα Καρύδη στο κρεβάτι χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό ειδικά μετά τη συμμετοχή της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά 5» όπου είχε καταφέρει να ξεχωρίσει με το ρόλο της εκκεντρικής πλούσιας Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου.

Τηλεοπτικά έχουμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια την πανέμορφη ηθοποιό να συμμετέχει σε κάποια νέα τηλεοπτική σειρά, με τελευταία αυτή να είναι η «Εθνική Ελλάδος», στην οποία συνεργάστηκε ξανά με τον Γιώργο Καπουτζίδη και η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Σμαράγδα Καρύδη ο κρυφός πόθος των αρσενικών

Η γνωστή ηθοποιός πολλά χρόνια πριν γίνει η αγαπημένη Ντάλια της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία της συντρόφευε για πολλά χρόνια τα όνειρά του ανδρικού πληθυσμού αφού ήταν μία ηθοποιός η οποία αποτελούσε τον κρυφό πόθο πολλών αρσενικών.

Οι ρόλοι που έπαιζε σε ταινίες αλλά και σειρές ήταν σχεδόν πάντοτε πικάντικη με την ίδια να έχει αποκαλυφθεί πάρα πολλές φορές το καλλίγραμμο σώμα της σε πολλές από αυτές.

Μετά τη συμμετοχή της στο «Στο Παρά 5» η Σμαράγδα Καρύδη άλλαξε συνήθειες Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει μία από τις πιο ποθητές γυναίκες για τον ανδρικό πληθυσμό της χώρας.

Τα τελευταία χρόνια η Σμαράγδα Καρύδη ασχολείται μόνο με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών και το θέατρο ενώ διαμένει σχεδόν μόνιμα στην Αίγινα μαζί με τον σύντροφό της και ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει γίνει λάτρης του Instagram όπου καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο στις οποίες μάλιστα δεν διστάζει να τσαλακωθεί.

Όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω φωτογραφία που επέλεξε να δημοσιεύσει πριν από λίγα χρόνια η δημοφιλής ηθοποιός ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της

Δείτε τη Σμαράγδα Καρύδη σε μία φωτογραφία την οποία δεν περιμέναμε να δούμε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ