Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Τον τελευταίο καιρό βλέπω μόνο εφιάλτες» (pics)

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Τον τελευταίο καιρό βλέπω μόνο εφιάλτες» (pics)

Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM, το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπει το όνομά της να φιγουράρει σε σάιτ και περιοδικά, λόγω της σχέσης της με τον Χρήστο Μάστορα.

Αν και η ίδια αποφεύγει να απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, φροντίζει να διατηρεί επαφή με τους ακόλουθούς της και να τους ενημερώνει για τα νέα της μέσα από το Instagram.

Διαβάστε επίσης: Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό – Η λύση της συνεργασίας που «καίει»

Αυτή τη φορά, το μοντέλο αποκάλυψε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Τα βράδια δεν κοιμάται και ταλαιπωρείται από εφιάλτες.

«Δικά μου νέα; Χθες κοιμήθηκα άθλια. Τον τελευταίο καιρό βλέπω μόνο εφιάλτες. Έφαγα μια σακούλα ζελεδάκια και είχα υπερένταση. Θέλω να πάω σε άλλη χώρα και να μείνω εκεί κανένα 6μηνο. Αν βγάλω τον Ιανουάριο που μου φαίνεται αιώνας, τότε όλα καλά. Θέλω να πάω Μαλδίβες αλλά με την γκαντεμιά που έχω θα βρέχει κάθε μέρα και σίγουρα θα με φάει καρχαρίας» έγραψε στο Instagram.

Δείτε τις αναρτήσεις της

 

 Η αλήθεια για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, γύρω από τη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, με τις φήμες να θέλουν το πασίγνωστο ζευγάρι να έχει χωρίσει.

Από το καλοκαίρι το μοντέλο και ο τραγουδιστής έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ στη συνέχεια και με την έναρξη των βραδινών σχημάτων στην Αθήνα βλέπαμε η Γαρυφαλιά να μην λείπει από το πλευρό του Χρήστου.

Η φήμες χωρισμού ξεκίνησαν μετά το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Μάστορας, όταν ο τραγουδιστής αντέδρασε πολύ έντονα την στιγμή που θαμώνας πλησίασε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη προκειμένου να την φλερτάρει. Συγκεκριμένα, στο βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται ο τραγουδιστής να χαρακτηρίζει τον θαμώνα «βλάκα» και στη συνέχεια να του κάνει νοήματα να φύγει από δίπλα της.

Οι φήμες φούντωσαν μετά το… όλο νόημα post του μοντέλου, η οποία ανήρτησε μια φωτογραφία που έγραφε «Έχω μάστερ στις λάθος επιλογές». 

Το Σάββατο 29/1 ωστόσο η Γαρυφαλιά έκανε τη διαφορά και πήγε ξανά στο κέντρο, που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, όντως υπήρξαν σύννεφα στη σχέση των δύο. Ωστόσο, το εντυπωσιακό μοντέλο μπαινοβγαίνει και πάλι στο σπίτι του τραγουδιστή, κάτι που δείχνει, πως έχουν ξεπεράσει τα εμπόδια στη σχέση τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ