Πανικός με τον Sin Boy – Νέο βίντεο τον δείχνει στο Παρίσι εν μέσω των φημών ότι έχει πεθάνει

Πανικός με τον Sin Boy – Νέο βίντεο τον δείχνει στο Παρίσι εν μέσω των φημών ότι έχει πεθάνει

Τι συμβαίνει με τον Sin Boy;

Το θρίλερ με το αν ζει ή πέθανε τελικά ο Sin Boy συνεχίζεται, με τις μακάβριες αυτές φήμες να κυκλοφορούν εδώ και μερικές ημέρες, τον τραπερ να είναι εξαφανισμένος και την οικογένειά του «σιγοντάρει» τις φήμες περί θανάτου, οι οποίες ωστόσο περισσότερο με τρολάρισμα μοιάζουν, παρά με ανακοίνωση θανάτου.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε viral μια εικόνα του Sin Boy μέσα σε ένα ασθενοφόρο. Μια μέρα μετά, στο προφίλ του ανέβηκε μια φωτογραφία, την οποία συνόδευε η εξής λεζάντα: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα».

Ενώ τόσο στο δικό του προφίλ του, όσο και στα προφίλ της μητέρας και της αδερφής του έχει μπει μαύρη φωτογραφία προφίλ.

Η οικογένειά του ακόμη δεν έχει βγει να επιβεβαιώσει δημόσια στην κάμερα το γεγονός, παρά μόνο κάνει αναρτήσεις στα social media. Η αδερφή του Έλενα, δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram την ίδια με την παραπάνω ανάρτηση ως story και το μόνο που σημειώσει είναι απλά η φράση: «Rip».

Μάλιστα, όπως γράψαμε χθες, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα βίντεο που είχε ανεβάσει ο Sin Boy στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok πριν από κάποιες μέρες. Σε αυτά τραγουδούσε και χόρευε στίχους κομματιού που έλεγαν: «Πιαστήκατε όλοι κορόιδα», αφήνοντας -πιθανότατα- αιχμές γύρω από όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες γύρω από την είδηση του θανάτου του.

Το μυστήριο όμως φαίνεται πως συνεχίζεται και από τον λογαριασμό της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα, η Rina, η αγαπημένη του Sin Boy, δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης 16/2 μερικές φωτογραφίες στο Instagram της να πίνει από το μπουκάλι, έχοντας μαζί της δύο κόκκινα τριαντάφυλλα, γράφοντας τον αριθμό «14» κάτω από την ανάρτησή της.

Μάλιστα, σε άλλη φωτογραφία γράφει «νεκρός για εμένα», αναφερόμενη προφανώς στις φήμες.

Το βίντεο με τον Sin Boy στο Παρίσι

Ωστόσο, ένα… νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο σίριαλ αυτό. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στην πλατφόρμα του TikTok ένα βίντεο που δείχνει τον Sin Boy στο Παρίσι… ζωντανό, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν η συγκεκριμένη εμφάνιση του είναι αυτή την περίοδο ή είναι παλιότερη.

@kyriakosgiannakidis #sinboy #dead #rip #flyhigh ♬ πρωτότυπος ήχος – aestormz

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ