Χαμός με αγαπημένη σειρά του Netflix – Ξεκινάει με το πιο ακατάλληλο πλάνο

Χαμός με αγαπημένη σειρά του Netflix – Ξεκινάει με το πιο ακατάλληλο πλάνο

Η πρώτη σκηνή αφήνει τους πάντες άφωνους

Ποια είναι η Lidia Poet στη νέα σειρά που σαρώνει στα νούμερα και γιατί η έναρξη είναι… γυμνή και εντυπωσιακή; Είναι πραγματικό πρόσωπο και πρόκειται για την πρώτη γυναίκα που άσκησε το επάγγελμα της δικηγορίας στην Ιταλία.

Το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και μία νέα σειρά βρίσκεται τώρα στην πρώτη θέση στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, το You που ήταν στην κορυφή του Top 10 των trendings έπεσε στην 4η θέση και τώρα, ένα νέο σόου μυστηρίου έχει πάρει τη θέση του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Περνάει ο στρατός (του Μπαρτζώκα)…

Ο λόγος γίνεται για το «The Law According to Lidia Poet» (Ο νόμος της Λιντία Πόετ), ένα δράμα εποχής που διαδραματίζεται στην Ιταλία και έχει μπόλικο μυστήριο.

Όπως όλα δείχνουν, αυτό το σόου έχει «κλέψει» την καρδιά των Ελλήνων, καθώς πήγε στην πρώτη θέση πολύ γρήγορα. Η δεκάδα του top 10 έχει πλέον αλλάξει, λοιπόν, και στην 2η θέση βρίσκεται το Alchemy of Souls με τα νέα επεισόδιά του, ενώ το Red Rose, το You και το Physical 100 έχουν την 3η, την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα.

Τι είναι το The Law According to Lidia Poet;
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η σειρά ακολουθεί την Λίντια Πόετ που ερευνά δολοφονίες, ενώ αγωνίζεται να ασκήσει τη δικηγορία. Εμπνευσμένο από την ιστορία της πρώτης γυναίκας δικηγόρου της Ιταλίας. Το σόου αποτελείται από 6 επεισόδια και είναι ό,τι πρέπει για binge-watch.

Πρωταγωνιστούν οι Matilda De Angelis, Eduardo Scarpetta, Pier Luigi Pasino, Sinéad Thornhill, Sara Lazzaro, Dario Aita, Francesco Patanè, Luca Filippi, Marit Nissen, Matilde Vigna, Giorgia Spinelli, Sara Borsarelli, Francesca De Martini και άλλοι.

Πρόκειται πραγματικά για μία εξαιρετική σειρά, η οποία όμως ξεκινάει με ένα άκρως ακατάλληλο πλάνο της πρωταγωνίστριας…  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ