Sin Boy: Τελικά είναι νεκρός ή ζωντανός – Φωτογραφία ντοκουμέντο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια

Sin Boy: Τελικά είναι νεκρός ή ζωντανός – Φωτογραφία ντοκουμέντο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια

Όλο το παρασκήνιο...

Το μυστήριο με τον Sin Boy συνεχίζεται εδώ και μέρες, μετά την έντονη φημολογία ότι πέθανε. Οι φήμες περί θανάτου ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες, με αφορμή μια φωτογραφία του τράπερ μέσα σε ένα ασθενοφόρο.

Η σελίδα στο Instagram που δημοσίευσε την φωτογραφία ανέφερε πως υπάρχει πληροφορία ότι ο Sin Boy άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου έπειτα από υπερβολική δόση.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει όταν οι δύο «αιώνιοι» συγκρούονται Φεβρουάριο (vids)

Η ανάρτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αναστάτωση στους fans του, οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει, αν και αρκετοί υποστήριξαν ότι είδηση είναι ψευδής και πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.

Η ανάρτηση που ανέβηκε ωστόσο στη συνέχεια στον λογαριασμό του Sin Boy και ανέφερε ότι οι φήμες είναι αληθινές, δημιούργησε ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα», έγραφε η ανάρτηση.

Μετά από όλα αυτά, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο TikTok, που δείχνει τον Sin Boy στο Παρίσι ζωντανό, αν και κανείς δεν γνωρίζει αν η συγκεκριμένη εμφάνιση του τράπερ στη γαλλική πρωτεύουσα είναι πρόσφατη ή παλιότερη.

Ζωντανός ο Sin Boy…
Τελικά το θρίλερ φαίνεται πως έλαβε αίσιο τέλος, καθώς ο Sin Boy εντοπίστηκε πριν από 4 ημέρες ζωντανός σε καφέ του Άμστερνταμ.

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που δείχνει τον τράπερ ζωντανό προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα να ξεκαθαρίζει ότι η φωτογραφία είναι πρόσφατη.

Κωνσταντίνο Αρτσίτα να ξεκαθαρίζει ότι η φωτογραφία είναι πρόσφατη. 

Μάλιστα στο στιγμιότυπο διακρίνεται τόσο ο τράπερ, όσο και η σύντροφός του Ρίνα, η οποία ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο Instagram από το Άμστερνταμ, ενώ κάποιοι εντόπισαν από τον αντικατοπτρισμό στα γυαλιά της, ότι ο φωτογράφος είναι ο Sin Boy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rina (@isyourgirlrina)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ