Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – Σκοτωμός με την Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – Σκοτωμός με την Ελευθερία Ελευθερίου

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor;

Την ήττα με σκορ 8 – 10 κλήθηκαν να διαχειριστούν στο Survivor All Star οι Διάσημοι από τους Μαχητές στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Κυριακούς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, λοιπόν, η κόκκινη ομάδα δεν μπόρεσε να υπερισχύσει και έπεσε πάνω στη φόρα των αντιπάλων της.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς για Βαρούχα: «Μαζέψτε τον…»

Κατά τη διάρκεια του απαιτητικού αγωνίσματος, μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου έμελλε να «παγώσει» τους πάντες καθώς σωριάστηκε στο έδαφος αμέσως μετά την προσπάθεια της. Αυτό συνέβη επειδή η νεαρή τραγουδίστρια υπερέβην εαυτό προκειμένου να κερδίσει, κάτι που όμως δεν κατάφερε, την ταχύτατη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μόλις η Ελευθερία Ελευθερίου άρχισε να χάνει τις αισθήσεις τις, αμέσως ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης σήκωσαν στα χέρια της συμπαίκτρια τους για να την οδηγήσουν στους γιατρούς. Λίγα λεπτά αργότερα, βέβαια, έχοντας πάρει τις σωστές ανάσες, η παίκτρια των κόκκινων επέστρεψε κανονικά στον στίβο μάχης του Survivor All Star.

Στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου, όταν οι δυο ομάδες συνάντησαν ως είθισται τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό, οι Διάσημοι είχαν τον πρώτο λόγο καθώς θα έπρεπε να μπουν στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η κόκκινη ομάδα θα έπρεπε να ψηφίσει ποιον ή ποια θεωρεί τον πλέον αδύναμο κρίκο ώστε να είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Και η κάλπη… «μίλησε» για τους Διασήμων, όπως συνηθίζει να λέει ο παρουσιαστής του Survivor All Star και ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει το όνομα του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έχοντας περάσει ο χρόνος προσαρμογής, με την ατομική της ασυλία να μην βρίσκεται πια σε ισχύ, η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star είναι… η Χριστίνα Κεφαλά με εννέα ψήφους!

«Δεκτή και σεβαστή η απόφαση της ομάδας μου, το περίμενα ούτως ή άλλως. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε σε αυτή τη θέση οπότε γιατί όχι και εγώ αυτή τη στιγμή. Είμαστε όμως τρία νέα κορίτσια με ίδιους αγώνες, ίδιες ήττες και ίδιες νίκες, αλλά απ’ ότι βλέπω η ομάδα μου δεν ψήφισε 100% αγωνιστικά αλλά ψήφισε σύμφωνα με ποιους έχουμε έρθει πιο κοντά» τόνισε, μεταξύ άλλων, το γοητευτικό μοντέλο και παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και η Ελευθερία. Δεν έχω κάτι προσωπικά με κανέναν ούτε και δημιουργώ κάτι μέσα στην ομάδα αλλά θεωρώ ότι η ψήφος δεν κινήθηκε 100% αγωνιστικά. Αν τους ρωτήσω έναν έναν, πιστεύω ότι όλοι θα έλεγαν πως η Χριστίνα μπορεί στο μέλλον να εξελιχθεί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ