Σάββας Πούμπουρας: «Ντύθηκε» Βασίλης Μπισμπίκης και χόρεψε το περιβόητο ζεϊμπέκικο

Σάββας Πούμπουρας: «Ντύθηκε» Βασίλης Μπισμπίκης και χόρεψε το περιβόητο ζεϊμπέκικο

Δείτε το επικό βίντεο

Στο καρναβάλι της Ιεράπετρας βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας το μεσημέρι της Κυριακής, όπου έδωσε το παρών με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Ο γνωστός παρουσιαστής επέλεξε… να μεταμφιεστεί σε Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω της πρόσφατης εμφάνισής του στην πίστα, δίπλα στη Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα για Χάμες και οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μίτσελ

Υπενθυμίζεται ότι το λόγω ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη σκηνή του «Εναστρον» έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες του twitter να μην μπορούν να αφήσουν ασχολίαστο το περιστατικό.

Μερικοί, βέβαια, δεν δίστασαν να τους «ξεφτιλίσουν», ενώ άλλοι τους που τους στήριξαν μέχρι τέλους.

Το ξεκαριδιστικό βίντεο του Πούμπουρα σαν… Μπισμπίκης
Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή που τραγουδούσε η αγαπημένη του και αφού χόρεψε ζεϊμπέκικο, της έδωσε ένα φιλί. Τον χορό του μιμήθηκε και ο Σάββας Πούμπουρας στο καρναβάλι της Ιεράπετρας, ακριβώς έξω από το δημαρχείο, ενώ ένας άλλος άνδρας, ντυμένος Δέσποινα Βανδή του τραγουδούσε.

Ο παρουσιαστής χόρεψε, με τον κόσμο γύρω του να τον χειροκροτά, ενώ στη θέση των λουλουδιών, υπήρχαν χαρτόκουτα, τα οποία δεν δίστασε να κλωτσήσει, όπως ακριβώς έκανε ο ηθοποιός με τα πανέρια στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου βρέθηκε.

Μάλιστα, στη συνέχεια, η «Δέσποινα Βανδή» κάθισε στα πόδια του και οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν ότι φιλιούνται, όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι.

Ο χορός του Σάββα Πούμπουρα ανέβηκε στον λογαριασμό χρήστη του TikTok και από τη στιγμή εκείνη, έχει γίνει viral.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ