Τα νεότερα για Χάμες και οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μίτσελ

Τα νεότερα για Χάμες και οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ περιμένει να δει την κατάσταση του Χάμες Ροντρίγκες ενόψει ΑΕΚ, ενώ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Ολυμπιακός μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα όσα συνέβησαν με τις αποφάσεις του Πινέιρο, που στέρησαν από τους ερυθρόλευκους τους τρεις βαθμούς, έχουν στρέψει την προσοχή τους στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες στο πρώτο ματς ηττήθηκαν με 3-0 στην «Opap Arena» και ψάχνουν μια μεγάλη ανατροπή για να βρεθούν εκείνοι στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Μίτσελ γνωρίζει ότι η ομάδα του έχει δύσκολο έργο ωστόσο, έδειξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να κυριαρχήσει στα παιχνίδια της, ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω ενοχλήσεων, αφού είναι καταλυτικός στον τρόπο που αγωνίζονται οι ερυθρόλευκοι.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει χάσει τρία παιχνίδια μέσα στον Φεβρουάριο (ΑΕΚ, Λαμία, Παναθηναϊκό) λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, όμως ο Μίτσελ τον έχει ανάγκη κόντρα στην ΑΕΚ. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν για τη συμμετοχή του την Τρίτη, με τον Μίτσελ πάντως να είναι απόλυτα ευχαριστημένος και με την εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη στο ντέρμπι με το τριφύλλι. Παρόλα αυτά, θέλει να έχει τον Κολομβιανό σούπερ σταρ στη διάθεση του, είτε πάρει φανέλα βασικού είτε αγωνιστεί ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Χάμες τη Δευτέρα θα υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις και εν συνεχεία μένει να φανεί αν θα μπορέσει να είναι παρών στη ρεβάνς. Όσον αφορά το πλάνο του Μίτσελ, θα προχωρήσει σε μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού είναι τιμωρημένος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Ανδρέα Ντόη να παίρνει τη θέση του (είναι τραυματίας και ο Ρέτσος), ενώ από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα οι Ραμόν, Σαμασέκου, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Τα πάντα όμως θα φανούν στις προπονήσεις που απομένουν τόσο για την ενδεκάδα όσο και για τον Χάμες Ροντρίγκες που θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ