Καίτη Φίνου: «Ο Στάθης Ψάλτης ακύρωσε τον γάμο μας, ένιωθα πολύ πιο γυναίκα με τον Λευτέρη Πανταζή»

Καίτη Φίνου: «Ο Στάθης Ψάλτης ακύρωσε τον γάμο μας, ένιωθα πολύ πιο γυναίκα με τον Λευτέρη Πανταζή»

Όσα ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου, κινηματογραφικό αλλά και πραγματικό ζευγάρι με τον Στάθη Ψάλτη, ήταν καλεσμένη στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας (27/2) του «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ταραχώδη ερωτική και συμβιωτική ζωή, που είχε, με τον αγαπημένο ηθοποιό. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις φορές που αρραβωνιάστηκε με τον Στάθη Ψάλτη, οι οποίες ξεπερνούν τις 7, για το πώς τα ξαναβρήκαν μετά από ένα διάστημα χωρισμού, αλλά και για τις κινήσεις στη θεατρική της πορεία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σχετικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό αποκάλυψε ότι παρόλο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αρραβωνιάστηκαν πάνω από επτά φορές. «Το βλέπατε και στα περιοδικά, τα οποία έλεγαν συνέχεια ότι αρραβωνιάστηκε η Καίτη Φίνου με τον Στάθη Ψάλτη, παίρναμε και δίναμε τη βέρη», αποκάλυψε σχετικά. Είπε, όμως, ότι αυτή ήταν η πρώτη περίοδος που ήταν μαζί, η λεγόμενη πιο «παιδική κατάσταση». Η πιο σοβαρή κατάσταση, που βίωσε σε αυτό το στάδιο, ήταν, όταν σύμφωνα με την ίδια, ο Στάθης Ψάλτης είχε έρθει στο σπίτι της με τη μητέρα και τον αδερφό του.

Αναφέρθηκε, παράλληλα, και στο διάστημα της επανένωσης που είχε με τον Στάθη Ψάλτη, με τον οποίο έζησαν και ένα διάστημα χώρια, παρόλο που γνωρίζονταν από το 1980. Σε ερώτηση που της έγινε για το πώς τα βρήκαν και το πώς τον συγχώρησε, απάντησε: «Καταρχάς, δεν κρατάω κακία ποτέ μου, σε κανέναν και για τίποτα, ό,τι και αν μου έχουν κάνει», είπε σχετικά με τη στάση, που ακολουθεί στη ζωή της. «Τότε, τον αγάπησαν τον Στάθη, τον αγάπησα σαν άνθρωπο, να μην πάθει κάτι, αυτό το πράγμα. Έτσι κατάλαβα τι είναι η αγάπη».

Σημείωσε, μάλιστα, πως ενάμιση χρόνο μετά και τον χωρισμό τους, όταν και η Καίτη Φίνου ήταν μαζί με τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, ο ηθοποιός την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι θέλουν να μιλήσουν. «Θέλω να σου μιλήσω για μία δουλειά ρε παιδί μου μαζί». Μετά από συνάντηση, που είχαν, της εξομολογήθηκε ότι ήθελε να κάνει περιοδεία στο έργο, που έπαιζε τότε ο Στάθης Ψάλτης, και πιο συγκεκριμένα ήθελε να κάνει περιοδεία τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Αυστραλία.

«Τότε ήταν πολλά τα λεφτά για τον Στάθη, δεν μπορούσε να τα χάσει. Είχε πει θα πάρω την τάδε και του είπε η επιχειρηματίας ότι εμείς τη Φίνου ξέρουμε από τις κασέτες. Αναγκαστικά έκανε πίσω ο Στάθης και μου είπε ότι θα μού δώσει πέντε εκατομμύρια δραχμές», είπε σχετικά με την επανένωση που είχαν, αφορμή της οποίας στάθηκε μία περιοδεία. Αποκάλυψε ότι στην Αμερική ήρθε με μία κοπέλα, την οποία και χώρισε και έφερε άλλη στην Αυστραλία.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ