«Ανήθικη, ξετσίπωτη και πονηρή» – Tη «δίκασαν» για τα απίστευτα σχόλια!

«Ανήθικη, ξετσίπωτη και πονηρή» – Tη «δίκασαν» για τα απίστευτα σχόλια!

Χαμός μετά τα όσα είπε για τους συμπαίκτες της!

Διάσημοι και Μαχητές στο χθεσινό (13/3) επεισόδιο του Survivor διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την ασυλία. Αυτοί που επικράτησαν στον στίβο μάχης ήταν οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να καλούνται να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο, μετά και την ανατρεπτική υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Έτσι λοιπόν, πριν το συμβούλιο του νησιού, στην καλύβα της ομάδας έγιναν οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με τα ονόματα, που θα έπρεπε να βγουν από την κάλπη.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η κουβέντα της Μαριαλένας με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Οι δύο τους με την κάμερα να γράφει κανονικά μιλούσαν αρνητικά για κάποιους συμπαίκτες τους και έκαναν έξαλλους τους τηλεθεατές.

«Υπάρχουν κάποια άτομα που δεν έχουν ψηφιστεί ποτέ τους και ξέρουν ότι δεν πρόκειται να ψηφιστούν. Χάνουμε, κερδίζουμε είμαστε ομάδα και προχωράμε. Εγώ δεν θέλω όντως να ψηφιστεί κάποιος αλλά ούτε και να ψηφίσω κάποιον», σχολίασε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να συμπληρώνει:

«Μερικούς όμως δεν τους ενδιαφέρει. Ίσα ίσα καλύτερα, να αδειάζει η γωνιά… Όλο δικαιολογίες, κανένας δεν λέει τη γνώμη του καθαρά και τους λόγους που ψηφίζει κάποιον. Βλέπω ότι πολλά γίνονται για το συμφέρον».

Τότε, η Μαριαλένα, τόνισε ότι «τον Παναγιώτη τον έχουν κάνει πέρα. Τον Γιωρίκα τον γλείφουν όλοι και χθες που είπαν κάτι για δουλειές δεν ανέφεραν ποτέ το όνομά του. Ούτε τον Γκότση. Δεν έχω τίποτα με τον Γιωρίκα τον συμπαθώ , αλλά δεν τον αγγίζουν».






Χαμός στο Twitter

Τα σχόλια στο Τwitter λοιπόν, πήραν φωτιά και τα περισσότερα ήταν κατά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Οι χρήστες την χαρακτήρισαν «ανήθικη» και τόνισαν πως «δεν περίμεναν κάτι καλύτερο από εκείνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ