Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τις γυμνές φωτογραφίες που της στέλνουν -«Γιατί το κάνετε αυτό; Ντρέπομαι»

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τις γυμνές φωτογραφίες που της στέλνουν -«Γιατί το κάνετε αυτό; Ντρέπομαι»

Τι ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια...

Είναι από τις παρουσιάστριες που λένε πάντα την άποψή τους δίχως δισταγμό και δεύτερες σκέψεις, ενώ μοιράζεται με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά της και στην προσωπική της ζωή.

Σήμερα το πρωί 17/3, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον αέρα του «Super Κατερίνα» ότι την στέλνουν ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram, γεγονός που την κάνει να ντρέπεται.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν θέλει να γίνεται αποδέκτης γυμνών φωτογραφιών και πως η αντίδρασή της είναι να κάνει μπλοκ τα προφίλ που της στέλνουν αυτού του είδους περιεχόμενο.

«Εγώ μπορεί να έχω το κινητό, και στη σχέση που ήμουν, επειδή έχω πολλά ωραία μηνύματα στο instagram μπαίνω και τα διαβάζω. Καμιά φορά, τύχαινε να είμαι με τον πρώην φίλο μου και έμπαινα να δω και μου έλεγε “τι είναι αυτό παιδί μου;” και λέω, δεν ξέρω. Πατάω μπλοκ με τη μια», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η λογική του να στείλεις τα κρυφά σου σημεία… Για ποιο λόγο ρε παιδιά να το κάνετε αυτό; Δηλαδή θα το δει κάποια και θα πει “ουάου”; Γιατί το κάνετε αυτό; Κάνω μπλοκ με τη μια. Ντρέπομαι και που το βλέπω».

Πηγή: faysbook.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ