Βαρύ πένθος για τον Βαλάντη – Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Βαρύ πένθος για τον Βαλάντη – Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Βαλάντης, καθώς πέθανε ο πατέρας του, στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του, Παναγιώτης Αυγενικός, ο οποίος συμμετείχε στον φετινό κύκλο του MasterChef. Σε story του στο instagram έγραψε συγκεκριμένα: «Χθες έφυγε για την αιώνια πόλη ο πατέρας μου, ο μαγειρικός μου μέντορας, το πρότυπο του καλού ανθρώπου χωρίς καμία κακία μέσα του. Ευτυχώς από χθες εκεί ψηλά θα τρώνε τα πιο νόστιμα φαγητά που έχουν φάει. Καλό ταξίδι MasterChef μου».

Σε δεύτερη ανάρτησή του ενημέρωσε για την κηδεία του πατέρα του, η οποία θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Δαματριάς.

Οι αναρτήσεις του

Ο Βαλάντης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για τον θάνατο του πατέρα του, άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ του στο Facebook αποχαιρετώντας τον με ένα κοινό τους στιγμιότυπο. 

Οι σχέσεις του Παναγιώτη με τον πατέρα του

Ο Βαλάντης είχε άριστες σχέσεις με τον πατέρα του, όχι όμως και ο αδερφός του, ο οποίος κατά τη διάρκεια της audition του MasterChef ανέφερε ότι είναι τυπικές.

Για τον Παναγιώτη η λευκή ποδιά σήμαινε πολλά. «Νιώθω τόσο γεμάτος, τόσο χαρούμενος, τόσο περήφανος για εμένα. Αυτή η επιβράβευση θα μου γεμίσει ένα παιδικό κενό που έχω τόσα χρόνια. Περιμένω αυτή την επιβράβευση από τον πατέρα μου», είπε ο μάγειρας όταν του την έβαζε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ